MotoNews.pl

łada z silnikiem 1200 - prośba o informację

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chyba jutro kupie za 500zł łade 1200 to jest 2105xxx tak ?

Tutaj www.matimoto.xt.pl w katalogu LADA są jej zdjęcia.

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-03-12 06:36:03 ]
[ powód edycji: korekta tytulu ]

Faktycznie jest to Łada 2105 z silnikiem 1200. Co zamierzasz z nią zrobić?

Wygląda super. Jak bym był jej włascicielem to za mniej niż 1500zł bym nie oddał

Co zamierzam zrobić hehe kupić ją i we wakacje zrobić tuning silnika tak jak ty(andrzej kraków).Silnik chodzi równo jak zegarek ale do wwakacji juz go troche sspałuje bo chce z niej zzrobić rajdówwe i sstartowwać ww takich rajdach gdzie nie musi być samochód zarejestrowny bo mój tata powwiedział ze 5 samochodu nie bedzie opłacał.Taka totalna rajdówa której nie bedzie szkoda Zawszze chciałem mieć cos takeigo teraz chyba jest okazja co ?Czessci które nie bedą mi potrzzbne possprzedaje (tutaj licze na klubowiczów).
Czytałem artykół 1.2 ----- 1.6 chyba ssie uda .- wwe wwakacje .
Taki mam plan.

Cytat:
2005-03-11 22:20:01, matimoto17 pisze:
Czytałem artykół 1.2 ----- 1.6 chyba ssie uda .- wwe wwakacje . Taki mam plan.

No to od razu Ci powiem że bez polerki komór spalania i lekkiego zaokrąglenie ich to niestety short rod nie przepada za benzynka 95 OKT (odrobinkę stuka ), znacznie lepiej czuje się na 98.

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2005-03-11 22:24:41 ]

hehe no narasie tym ssie nie martwie bedde cie męczył jak zaczne go robić.

Ja chce kupic klape bagaznika z 2105 - z przetloczeniami.
Bo kurna przed zlotem nie zdarze !

Witam.
Sprecyzuje pojecie "przetloczenie" bo nie moge sobie tego wyobrazic.
Zobaczylbym Ci u nas na szrotach ale te przetloczenia nie daja mi spac

Cytat:
2005-03-12 15:19:48, _Vincenzo_ pisze:
Witam. Sprecyzuje pojecie "przetloczenie" bo nie moge sobie tego wyobrazic. Zobaczylbym Ci u nas na szrotach ale te przetloczenia nie daja mi spac

Porównaj klape od 2105 i od 2107.

2107 nie ma ani jednego przetłoczenia, a 2105 ma 2 przetłoczenia.

no to klapa jezeli o taką chodzi ijaak na zdjeciach www.matimoto.xt.pl kaatalog LADA zobacz czy jest dobra to jest twoja(za niewielką opłatą.
Wiem ze to torche nie zgodne zz regulaminem ale chcuałbym zapytać czy ktośs jeszcze nie potrzbuje czegoś z 2105.BO jaa biore motor i jeszzczez inne zeczy ale tapicerka , fotele ładdne są , jakies tam inen bajery ssą ddobre.Do wtorku moge wwymontować to co chcecie jezeli jeszcze zosstało.Z ja z tego co zosstanie czyli cały układ jezdny zosstawwiam i robie takiego terenowwego dżipka ssilnik i rama i ijechane zeby po lasach i wiossskach sobie pożądzić hehe.Pisasć co potrzbujecie to powwiem czy mam .O taką masske chodzi troche nie widadć ale to jest to chyba tak ?

Mati - chodzi o klape a nie o maskę

Zauważyłem, ze niktórzy mają problemy z rozróżnieniem klapy i maski

Cytat:
2005-03-12 16:31:05, Leszek_Gdynia pisze:
Mati - chodzi o klape a nie o maskę Zauważyłem, ze niktórzy mają problemy z rozróżnieniem klapy i maski

a niektorzy klapki na oczy a ja nadal czekam na ta klape dla fleaszera ale kurna gosc nie chce mi zostawic elektryki znaczkow i zawiasow cham :| a nie moge tak trafic zeby samem ja odkrecic

Pax pax.
Ja potrzebuje pokrtywe bagaznika, klape bagaznika, do TYLU, i z 2105 - zreszta kij ja z czego byle od lady serji 5/7 ale z przetloczeniami.

GLADKA

Z przetloczeniami:

Widac takie jakby fale na klapie - taka potrzebuje nie inna, fajnie jak by byla czerwona

Arsen - nie wiem na co komu zawiasy same i wytargana elektryka z klapy - z tym kablem to jest skomplikowane, a zawiasy - raczej tez.
Odkrecic i final- no ale coz- nie chce robic tu gieldy, ale rozpaczliwie poszukuje takiej klapy, a zlot tuz tuz.

mam pomysł pojade tam hmm teraz bede miał chwile we wtorek i zapytam go ile chce za klape (powie cene gołej) to wtedy go zapytam ile trzeba bedzie dopacic mu za zawiasy i elektryke i po kłopocie a moze akurat bedzie stała jakas 5 to sam ja rozkrece;]

no ja tez mam taką klape i ją beded dawwał nazłom wwiec jak chcesz to moge ci ją odssprzedać.mówcie co chcecie.ale dziesiaj dodałęm tej ładzzie kurde nie zzałowałem ssobie troche ją pomalowaliśsmy.rozbieram ją całkowwicie i robie z niej takiego sama który bedzie miał ukłąd jezdny z łady tej wwzięcty a resszte wwywalam na złom.