Yaris i radio - czy sie da podlaczyc?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka.

Pytanko: czy do fabrycznego radyjka w Yarisie da sie podlaczyc
np. przenosny cd? Czy jest jakies tajne wejscie audio?

Pozdroofka
TT

Przenośka to albo kasetka albo lutownica i sporo grzebania

Nie tam nie warto się bawić w lutowanie - najlepiej kasetka adapterek + zasilacz w zapalniczkę i czadu...
jak chcesz to Ci mogę odsprzedać takiego cudaka Kasetka + zasilacz, jeszcze nieużywane za jakieś 35-40zł w oryginalnym opakowaniu - mi się już raczej nie przyda - bo ja już mam sprzęta grającego...

Witam, rozumię że kolega z Koszalina się zdecyduje.... na tą kasetkę.
A jak jest z jakością dźwięku?

Mam taką kasetkę i to na stałe z ukrytym kabelkiem, jakośc jak już kiedyś pisałem całkowicie wystarczająca w seryjnym sprzęcie, znacznie słabszym elementem są głośniki i tuner radiowy, kiedyś to wszystko wyleci i zostanie zastąpione prawdziwym graniem, ale chyba nie prędko.

A gdzie takie cudo można kupić? Może założyłbym sobie.
A propos głośniki mam wymienione (przód i wmontowane w półkę) i podłączone przez wzmacniacz. jakoś chodzi...

hey organizator fpataj na spota - i nie ma że boli - pogadamy pooglądamy - podziwimy się i takie tam...

Dzieki wszystkim za odpowiedz...
Tego sie wlasnie obawialem, ze pozostanie kasetka,
ale to rozwiazanie raczej mnie nie interesuje...
Coz, pozostaje kaseta i radio...

A przy okazji: Czy da sie do Yarisa wstawic typowe
samochodowe radio z CD? Gdzie ewentualnie?
W miejsce tego panelu na dole z klawiszami i
dziura na kasete?
Bo tak na oko to mi nie pasuje...

masz miejsce (dziure) ponizej kaseciaka przeciez.
tam wsadzisz radyjko z CD.
proponuje ci sie przejsc do jakiegos mediamarktu czy cos i spytac bo nie kazde pasuje. z tego co pamietam to pasuje keenwood (mam), JVC (ale nie polecam) i alpine (polecam bardzo i marzy mi sie takie), blaupunkt ( dobry sprzecior)
niektore radyjka maja zdejmowana ramke i TYLKO te bedą pasować.