| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-09 18:16:34 jak juz jedziemy o kobietach.... to bedzie chamskie, uwaga wiecie jaka jest jedyna aktywna komorka w ciele kobiety ??? plemnik |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2003-09-09 20:05:55 jak o Kobietach to:
Jaka jest różnica pomiędzy Kobieta a Muchą - Mucha jest upierdliwa tylko w Lato Raffsa |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2003-09-12 22:03:28 Drze się żona na męża
- Jak przychodzisz do domu to nogi wytrzyj!!!!! - Mogę nie przychodzić... - Możę!! Dasz się zaprosić na filiżankę kawy?? - Oj dam... dam tylko obiecaj, że nie będziesz w łóżku palił! Pozdrawiam raffsa |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-12 22:48:11 |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2003-09-13 13:17:17 Jaki jest najszybszy przepis na Ratta-Toi ?
Ratta-Toi - dwa kartofle, wody w chuj... |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-13 13:54:58 Na biurku Saddama H. oddzywa sie telefon.
- Słucham - mowi Saddam. - Saddam? - oddzywa sie bełkotliwy głos z silnym akcentem - słuchaj jestem Paddy, czyli rozumiesz, Irlandczyk. Strasznie mnie wk*****sz i dlatego wypowiadam ci wojnę. - Tak? - zamyslił się Saddam - a ile ty masz żołnierzy? - Nooo.. jestem ja, mój szwagier i nasi koledzy od rzutek z pubu - w sumie osiem osób! - Ale ja mam 1 600 tys. wojska! - Tak? To ja jeszcze zadzwonię, tylko sie naradzę. Za tydzień na biurku Saddama znow dzwoni telefon - Saddam? Znowu mowi Paddy, pamietasz. Ja w sprawie tej wojny, cośmy ci wypowiedzieli. Poczyniliśmy pewne przygotowania i mamy sprzęt. - Tak? A jaki można wiedzieć? - Kosiarkę do trawy, traktor ogrodowy i dwa kije do bejsbola! - No... ale ja mam 20 tys. czołgów i 30 tys. transporterów opancerzonych, a od ostatniej naszej rozmowy zmobilizowalem dodatkowe pół miliona żołnierzy. - To wiesz co? Ja jeszcze muszę parę rzeczy sprawdzić i ci oddzwonie. Za kolejny tydzień Paddy dzwoni znów: - Saddam? Wiesz ja jeszcze raz w sprawie tej wojny, cośmy ci ją wypowiedzieli. Wiesz co, zapomnij o tym. - O! A cóż to skłoniło cię do zmiany decyzji? - Bo wiesz, poczytaliśmy ze szwagrem konwencję genewską i doszliśmy do wniosku, że ni ch**a nie wyżywimy dwóch milionów jeńców. -- uwaga moze byc dziwne Dzwoni facet do pracy, zeby powiedziec, ze dzis nie przyjdzie. Obiera szef: - Hallo? - Hallo. My name is John Smith and i just wanna tell that i'm not gonna be at work today, cause i'm sick. - Oh, that's very sad... I hope you will be allright soon and you will come back to work. Btw, how sick you are? - Well, right now i'm in my kitchen and i'm fucking my ten years old sister. How sick is that? |