Propozycje miejsca na XXIX Zlot FEFK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ośrodek Wypoczynkowy Sadyba
Ośrodek Wypoczynkowy Słoneczko
Ośrodek Wypoczynkowy Krokus
Ośrodek Wypoczynkowy Leśnik
Zacisze
Jelonek Ośrodek Wypoczynkowy
Ośrodek Wypoczynkowy Krasnal ŚLESIN
ZŁOTA PLAŻA
Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy KAMA

To jest lista zamknięta, otwarta? Boś Prezes poszalał z ilością propozycji.

brać wybierać i proponować

moje dwie najlepsze opcje to : Sadyba i Złota Plaża najbardziej gustowne, opłacalne, dobrze umiejscowione - godne

mnie jedynie nie przekonują krokus, jelonek i ślesin
co do reszty to wg mnie są to tak samo fajne miejsca

Moim zdaniem ciekawe jest Zacisze.

Zlot pod domem
No to chłopaki szalejecie z tą WLKP

Mazury nie bardzo wypaliły z miejscowymi, czy teraz będzie inaczej?

Cytat:
2012-07-07 10:27:08, Praethorians pisze:
Mazury nie bardzo wypaliły z miejscowymi, czy teraz będzie inaczej?

Mówisz o spocie 28.07?

Chyba chodzi o zlot w ubiegłym roku pod Olsztynkiem W tym roku za sprawą spotów województwo obudziło się tj. kiedyś nie było odzewu jeśli chodzi o spotowanie się, trochę spamu i parę osób chętnych się znalazło Oczywiście nie chcę się udzielać w temacie, jeśli chodzi o miejsce zlotu, co by nie było. Nie moja w tym brocha zresztą, jak większość ustali tak będzie dobrze Czy to w górach, gdzieś na śląsku itp., to i tak przecież większość przyjedzie z tamtych regionów, z resztą chyba z tamtych regionów pochodzą twórcy tego klubu, mimo że w nazwie ma "Polska"
Dobrego dzionka życzę, ufff jak gorąco

mówie o ogólnopolskim

Cytat:
2012-07-07 11:05:09, Praethorians pisze:
mówie o ogólnopolskim

To przepraszam za spam, źle zrozumiałem

A tak zapytam, data 14-16 wrzesień tak jak w terminarzu, tj. o tym terminie mówimy?

rozstawienie ośrodków

Nie wiem czy powinienem się udzielać, bo na 100% Nie mam pewności czy się pojawię, ale ta złota plaża to chyba takie optymalne miejsce, dla większości ta sama odległość.

Albo dawajcie w Leśniku

Cytat:
2012-07-07 11:04:37, Maylo pisze:
Czy to w górach, gdzieś na śląsku itp., to i tak przecież większość przyjedzie z tamtych regionów

g*wno prawda, 28-my zlot w Murzasichle a Zsmarti przyjechał ze Szczecina, Czapa cisnął z Whitestocku, wychodze z zalozenia ze przyjadą Ci ktorzy naprawde beda chcieli przyjechać niewazne czy mają 10 czy 700km....

no wlasnie jak z terminem ?:>

Panowie, no nie próbujmy zawrócić kijem Wisły, to tu leży już lata => Terminarz zlotów FEFK

Maylo... no comment.
Honor uratował jedynie evol, za co mu chwała (za te pieczonki czy co to było również) no i ewentualnie kilku kolegów, którzy wpadli na chwilę.

myśle że złota plaża wygląda na całkiem fajną miejscówke, ale czekam na wasze propozycje

dla mnie im bliżej granicy tym lepiej

Ośrodek w Ślesinie jest najbliżej środka Polski ze wszystkich podanych.
Na dodatek jest niedaleko Konina leżacego przy autostradie A2, która obecnie łączy Warszawę z niemieckim systemem autostrad.

Byłem w tych rejonach już kilka razy i naprawdę polecam.