[S] Rover 1.4 silnik+skrzynia+komp+wiązki+wydech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam prawie komplet na swap'a
Do kompletu brakuje paru pierdół:
Kabli zapłonowych, palca rozdzielacza, rozrusznika, kolektora wydechowego, węży gumowych do chłodnicy i nagrzewnicy.
Brakuje również tylnego mostu, stabilizatora, środkowego drążka kierowniczego , obudowy filtra powietrza, ukruszony jest również czujnik temp przy pompie wody. Tyle co stwierdziłem po pobieżnych oględzinach.

Silnika nie odpalałem, nie wiem w jakim jest stanie (mógłbym sprawdzić kompresje, ale brakuje mi rozrusznika). Nie wygląda żeby był zajechany. Silikon nigdzie nie wystaje, zalany był borygo, wycieków nigdzie nie stwierdzono (teraz mogło się coś polać bo leży na boku).
Skrzynia sprawna.
Wydech prawie kompletny (brakuje kolektora, i chyba tłumika końcowego), jest nawet sonda lambda.
Wiązka trochę pocięta, ale mogę na życzenie ją ogarnąć, połączyć i posprawdzać. Sterownik jest, tak samo deska rozdzielcza
Chłodnica z wentylatorem.
Za całość 700 zł. (cena do negocjacji).

Sam silnik kompletny 350,
sam słupek 200,
150 za kolektor dolotowy z przepustnicą i alternator,
200 za skrzynie z wałem.
wiązka 30,
wydech kompletny z lambdą 100,
chłodnica 50.

Jeżeli w całości nie sprzedam do piątku 02.03.2012r, rozbieram na części!.

Lokalizacja Sosnowiec.
Mam wszystko zapakowane, na przyczepce więc istnieje możliwość transportu (w cenie LPG).

UP 500 za wszystko.

ile wysyłka wydechu ?

jak się uda to 21 zł, o ile wejdzie w max wymiary kuriera... jak jesteś zainteresowany to wal na pw, e mail to pomierzę, zrobię zdjęcia i podam dokładnie cene wysyłki.

masz to jeszcze wszystko ?

Wszystko sprzedane.

teraz juz wiem :]