Łodzinka (lotnisko) - co powiecie na jakiś zlocik ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam... ostatnio byłem sobie pośmigać na tym lotnisku i całkiem fajnie się tam jeździ, więc pomyślałem żeby może jakiś mały zlocik zorganizować ? Co myślicie o tym ?

Jestem za a nawet przeciw.
Pomysł dobry ale. . . .
Osoby które przyjada jak dobrze pójdzie to Rzeszów.....
Dębica chociaż z ich klubem krucho....
Kraków raczej odpada bo maja z 300 kilosów lekko...
A stalowa lezy ze 150 od was wiec kurde bak jak nic poleci..
Chciałbym ale ja odpadam i nie podejrzewam by to wypaliło zwłaszcza ze frekwencja wyjazdowa fiiatowców z podkarpacia ( nie dot Debicy ) jest malejaca....

Na chłopaków z Kraka to nawet nie liczyłem bo rozumiem ile to drogi... ale z okolic Rzeszowa kilka autek mogło by przyjechać

Chłopaki pomyślcie coś na ten temat, może faktycznie byśmy się spotkali, pogadali i pośmigali troche.

Siemanko !!! York na mnie mozesz liczyc ja sie z checia pojawie nowym autkiem mam nadzieje ze sie cos uda zorganizowac POZDRAWIAM

York napisz dokladnie gdzie to jest

Ja tez sie pisze na to chociaz fiata nie mam ..

..mam za to inne fazowe autko

Dejta - mapke juz nie długo jakąś zmajstruje... narazie chce sie dowiedzieć tak orientacyjnie ile osób z FF by się zjawiło.

Hmmm wszystko zalezy od terminu.
Za jakies 3 tygodnie malec bedzie rozebrany wstepnie.....
Mam listopad na konserwacje . A potem idzie na seryjne felgi zdejmuje chromy itp .....

Cała zime bede robił go raz a dobrze na nowy sezon ....

Czuczu termin to się jeszcze ustali... ale ja myślałem gdzieś mniej więcej kolo 10.11.04 lub bliżej środka miesiąca.

ja takze jestem za, mam nadizej ze skończe mały remoncik przy moim maluszku.. ;]

a mam pytanko w tym miejscu?? mozna by polaczyc ten spot ze spotem Trabantow z podkarpacia?? bo jak tak to jeszcze dzis dam ogloszenie i moze bedzie ktos chetny...

zrobi si e400m trabi vs. maluch

Trabi myśle że byłoby ok zważywszy na to że narazie mało osób z FF się odezwało.

Kto mógłby jakieś pachołki przywieźć żeby jakąś trase małą ustawić ?

heh zwerbowalem jeszcze 2 maluchy i jednego golfa z przemysla... oglosze4nia dalem juz gdzie sie da takze czekajmy na odpowiedz..

York co do pacholkow to kiedys z Andrutem zawinolem 4 jak malowali pasy wiec cos by bylo moze cos by sie wynalazlo jeszcze a raczej napewnno wiec szykowac sie na imprezke

Sorry że nie na temat : Matik007 - kupiłes poldolota od cichego z Gliwic ?

Matic - spoko ale 4 na jakąś sensowną trase to troche za mało

Dooh - tak to jest ten poldek

Dooh: jesli chodzi o poldka to jest ten co mial Cichy i mozna powiedziec ze go kupiel bardzo fajne autko i oczywiscie ciagle bedzie taki

Chłopaki co powiecie na 13.11.2004 ? Patrzyłem ostatnio do kalendarza i wypada to w sobote... ewentualnie moglibyśmy się spotkać w niedziele tj. 14.11.2004.

Mapki narazie nie ma bo nie znalazłem takiej dokładnej gdzie byłoby coś sensownie widać. Ewentualnie spotkalibyśmy się w Birczy i stamtąd razem pojechalibyśmy na lotnisko.

a wlasnie gdzie jest ta Łodzinka?? mi sie wydaje ze najbardziej netrulnym miejscem jest Rzeszow bo kazdy ma mniej wiecej po tyle samo kilosow...

Od Przemyśla to jest ok 35 km... W Birczy sie skręca w lewo na Huwniki. Co do Rzeszowa to może i jest neutralnym miejscem, ale nie było by miło pojechać czasem gdzieś indziej na zlot ?