Paryż "96

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Chłopaczki i dziewczęta. Co na tym obrazku jest rzucajšce się w oczy (oprócz tej pepiczeskiej "krowy" - nawiasem, fajne autko, aczkolwkiek widywałem lepsze i również je możecie oglšdać na tej fotce)?

Tekst do foto (za katalogiem Samochody Œwiata 1997):

"Bezpoœredio przy stoisku Skody znajdowała się ekpozycja prezentujšca produkty warszawskiej FSO, lecz w tej częœci hali nie było już tłoku i tylko sporadycznie, nieliczni zainteresowani pytali o szczegóły techniczne ekponowanych tam Polonezów. Po raz pierwszy we Francji prezentowany był trójbryłowy Polonez opatrzony tu nazwš 'Atou'".

Może to mój?

[ wiadomość edytowana przez: Saghat dnia 2003-09-18 23:20:16 ]

Pozostaje tylko uronić łezkę po tym fakcie bo dzis praktycznie ta fabryka przestała istnieć, i pomyśleć że to była nasza ostatnia narodowa firma motoryzacyjna

To byla ostatnia wielka impreza na ktorej byla obecna...

Adamus

Cytat:
2003-09-18 23:26:05, adamus pisze:
To byla ostatnia wielka impreza na ktorej byla obecna...

Jeœli tak to zagraniczna. Bo bywały jeszcze Międzynarodowe Targi Poznańskie (ale to już chyba pod szyldem Dajewo-FSO)

Sentyment mnie ogarnął

Poznan nigdy nie byl nawet duza impreza

Adamus

Poznan nie ma startu nawet do Lipska

Jak ten czas leci,wydaje się,ze to było tak niedawno
Pamiętam jeszcze relację z tego salonu,chyba w 4x4...

Oj panowie, poznań był dużą imprezą, ale ostatnio sie zepsuł, pamietam jak u mnie pod szkołą nie było gdzie zapałki wcisnąć tak wiara przyjeżdrzała na Motor Show do Poznania. A wiem co mówie a najwieksze imprezy to Polagra (akurat trwa, ale wiem gdzie stawać by nie płacić), potem Poznańskie tygodnie mody i Motor Show właśnie, przez ostatnie 2 lata jakiś taki kiepski ale 3 lata temu to dopiero się działo, kupa wystawców a i zwiedzających tyle samo co pokazują na targach zagranicznych.

E-e

Adamus