Zapraszamy na picie do knajpy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszamy zainteresowanych do "Kornetu" klubu Jazzowego (na przeciwko kina Kijów) o 18 w piątek . Spotkaniu będzie patronował vice-prezes Gadzio. Prosimy o punktuaność lub wcześniejsze zadeklarowanie się (dzisiaj).

ja postaram sie przyjsc, ostatni melanz klubowy opuscilem to na tym musze byc

ale kto to mówi o melanzu. Maciek pisząć "zapraszamy na pice do knajpy" miał na myśli kawę, herbatę i inne soczki, w ostatecznośći degustację jakiegoś piwa małego pod warunkiem ze nie będę kierował.
Nie obiecuje, ze na 100% będę, ale jak by mnie nie było ciałem to bedę z wami duchem

a w ktorym miejscu do dokladnie jest...na przeciwko kijowa czyli po 2 stronie alei ?

na przeciwko kijowa ale czy nie lepiej by bylo to spotkanie zrobic tam gdzie ostatnio na rakowickiej ??? tam jest fajna atmosferka piwo nie dorgie i wogole ( hehe nawet blizej )

Gadzio nie ma takiej mozliwosci zebys nie przyszedl !!!!!!!
A co do knajpy to ona jest po drugiej stronie aleji.
No chyba ze chcecie tam na rakowickiej ( tylko ze ja niewiem gdzie to jest ) ale mysle że tam w Kornecie też nie będzie źle.

Cytat:
2003-10-29 15:35:58, kalinek pisze:
Gadzio nie ma takiej mozliwosci zebys nie przyszedl !!!!!!!
A co do knajpy to ona jest po drugiej stronie aleji.
No chyba ze chcecie tam na rakowickiej ( tylko ze ja niewiem gdzie to jest ) ale mysle że tam w Kornecie też nie będzie źle.

hmm to moze niech wybiora inni klubowicze a trafic jest tam banalnie na rakowcka

no skoro rysiu na rakowickiej juz bylo spotkanie to moze teraz w innym miejscu, mnie osobiscie ten caly Kornet (czy jakos tak) pasuje

ja sie dostosuje mnie to obojetne ale mowie tylko jak jest

Ja się na Rakowicką jeszcze nie śpiesze, nie wiem jak inni, słyszałem że ma tam być impreza 1 listopada, ale chyba bez picia

Cytat:
2003-10-29 17:29:32, GeOff pisze:
Ja się na Rakowicką jeszcze nie śpiesze, nie wiem jak inni, słyszałem że ma tam być impreza 1 listopada, ale chyba bez picia

Geoff ale my się spotykamy w piątek 31paździenika a nie 1 lisotopada

Wiem jaja , sobie robie Gadzio , z Rakowickiej i jestem za Kornetem.

Jako stały bywalec imprez klubowych oraz stały bywalec imprez w kornecie deklaruje swą obecność Mam nadzieje że prezesostwa klubu nie zabraknie

ja nie wiem czy bede, ale Kavon bedzie napewno z flaszka dla Gadzia takze Gadzio lepiej przyjdz, bo jak nie to Kuba bedzie pil z Twoim zdjeciem moze byc do tego k..cos tam np tego k..(ijowa)

hehe kuba a pamietasz o browarach za pchanie

no to Kavon zadbał nawet o małe co nie co dla nas więc przybywajecie.

P.S.

dlaczego reszta klubowiczów w tym zarządu i komisji milczy

Cytat:
2003-10-29 21:18:21, Gadzio pisze:
no to Kavon zadbał nawet o małe co nie co dla nas więc przybywajecie.

P.S.

dlaczego reszta klubowiczów w tym zarządu i komisji milczy

moze maja ciche dni

ja już pisalem w innym topicu że nie dam rady , na drugi raz to się wcześniej umawiać...

nastal czas decyzji do ktorej knajpy idziem ??
a tak wogole to deklarowac sie kto bedzie

Cytat:
2003-10-30 15:46:04, NeW pisze:
nastal czas decyzji do ktorej knajpy idziem ??
a tak wogole to deklarowac sie kto bedzie

glupku idziemy do kornetu przecierz, jakos nie widze zeby ktos mial cos przeciwko...