[126p] troche "podrdzewiały" klasyk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
takiego go kupiliśmy - całe 100zł ! podłoga wymienona w śroku radio blaupunkt, tylko lakier troche matowy ale nad tym nie płakalismy...

szlifierki w dłoń i zdzieranie lakieru czas zacząć! - tu w zasadzie już 50% zrobione

po natarciu nasyconym roztworem soli i nocy na powitrzu - pierwszy efekt

rost - gleba to podstawa - jednak tu troszke przesadzliśmy

a tak prezentuje się po dorowadzeniu przodu do porządku, pomalowaniu koł/opon i jeszcze na seryjnym tyle

auto robi nie samowite zamieszanie na ulicy, każdy się oglada jakbybył to mybach samego ojca dyktatora ! ludzie podochodzą aby go dotknać zobaczyć z bliska

no ale nie stety nie wszystkim to pasuje i podczas jednej przejażdżki tempem ~~30km/h zatrzymała nas policja... efekty? chodzili pół godziny i nie wiedzieli za co zabrać dowód, bo za lakier nie było paragrafu... zabrali za "przygasający kierunkowskaz"... poprostu słów brak, a auto zostało zatrzymane 50m od garażu i nawet nie pozwolili nam tego naprawić... "cieszcie się, ze lawety nie wezaliśmy"

ale juz nie długo przegląd, bagażnik na dach i auto rusza w miasto

[ wiadomość edytowana przez: tabi666 dnia 2007-08-30 00:23:30 ]

[ wiadomość edytowana przez: tabi666 dnia 2007-08-30 00:51:53 ]

odjebalo wam ale akcja niezła

felgi na czerwono mu prysnij i bedzie czadowy Rat i jakas Pin Up z boku

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2007-08-30 00:38:28 ]

Cytat:
zatrzymała nas policja... efekty? chodzili pół godziny i nie wiedzieli za co zabrać dowód, bo za lakier nie było paragrafu... zabrali za "przygasający kierunkowskaz"... poprostu słów brak, a auto zostało zatrzymane 50m od garażu i nawet nie pozwolili nam tego naprawić... "cieszcie się, ze lawety nie wezaliśmy"

Oni chyba czasem mają jakieś kompleksy czy co? Ja kiedyś miałem podobnie z łosiami w Karpaczu ostzregam - nie lubią nic co przypomina rajdówkę. Pół Karpacza w któręgoś sylwestra zablokowali kontrolując mnie bo auto postawili na środku jednej z głównych ulic i autobusy nie miały jak ich ominąć. Ciekawe czy czasem im ktoś robi testy na inteligencje :/
koniec OT

A maluszek fajny i ta nowa moda na "pordzewiałe" klasyki nawet mi się zaczyna podobać

a czym tak ladnie opony pokryliscie na bialo ?

Nie no, rozwalony jestem...za*ebisty maluszek...wlasnie czym oponki prysneliscie...zarzuccie jakies chrom kapsle np. od DF'a ... bedzie stylowy RAT

Gratki za foore

Pozdro

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage

jesteście chyba pierwsi na tym forum, którzy nie walczą ze rdzą ale sami ją zachęcają do pogryzienia auta

super pomysł

Pomysł jest oryginalny Kapsle widzę na tylnej półce więc pewnie i one za nie długo zawitają na felgi Mi co prawda takie coś do gustu nie przypada ale duży plus za indywidualność

Pomysł świetny, bardzo mi przypadł do gustu.

To kiedy mozna obejrzec na zywo ?

Świetny jest, a polucjanci tępi i z małymi końcówkami

Policjanci to półgłówki , mi chcieli kiedyś dowód zabrać "bo pan ma olej na silniku " brak słów...
a mały niezły , dobra robota ,mi brakuje jeszcze tylko chromowanych luster ewentualnie łezki i będzie 100% git

opony to pomysł "syreniarzy" maluje się je 3 krotnie, cienkie warstwy, farbą chlorokauczukową, wychodzi b ładnie tylko potrzeba dokładności przy malowaniu...

kapsle od df'a są i wyglądają ślicznie jak się je przyłoży, tylko że trzeba by odrazu zmienić felgi od df'a i opony od CC... a to znowu malowanie jednego i drugiego, dość czasochłonne, zastanawiam się nad przymocowaniem tych kapsli do felg malucha, (po pryłożeniu, kończą się dokładnie w miejscu otworów w felgach, więc jakieś spinki kombinowane i może się uda...?)

Do pooglądania auta zapraszam w przyszłym tygodniu, będę miał już dowód i można wtedy pośmigać

co do silnika, plan na zimę zakłada, zrobienie kompletnego remontu komory i silnika + małe mody (tj. coś a'la szaja), tyle do jazdy starczy

Coraz bardziej zaczynają mi sie podobać rosty, a ten jest naprawdę fajnie zrobiony, i te nalepy... poprostu super

bo policjanci z reguly to sa ciule. Zdarzają sie wyjatki.

tu proszę opinie i sugestie co do mojego auta a nie o policji bo jacy są i jak lubią nie tych, zwykłych i szarych, każdy z nas wie...

Zajebisty sprzęt! Zastanawiam się czy nie zostać Twoim naśladowcą, bo w sumie miałbym materiał na taką brykę za flaszkę wódki !

Autko miażdży!

Ojej! Musisz go natychmiast pomalować Cortaninem!

super efekt szkoda ze nie ma takich lakierów

Cytat:
2007-08-31 12:15:27, sebcyc pisze:
super efekt szkoda ze nie ma takich lakierów

sa specjalne farby , ktore robia taki efekt