Spojlery

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie mogę dostać spojlery przednie do maluszka i za ile

zbykwi@interia.pl
GG 4094753

szkoda kasy i niszczenia samochodu
zainwestuj lepiej w dobre amortyzatory hamulce a nie w badziewie

lukaszc ma racje po co obwieszac autko piekne samo w sobie co?? jak masz flote to porob cosik z silmnikiem zawiecha lub cokolwiek innego

Pozdro

Cytat:
2003-09-16 20:28:45, lukaszc pisze:
szkoda kasy i niszczenia samochodu
zainwestuj lepiej w dobre amortyzatory hamulce a nie w badziewie

popieram!!!!!!!!!!!! do malera NIE POWINNO SIE ROBIC SPOILEROW !!!!!!!!!!!!!!!!!

Chłopaki nie każdy musi mieć glebe i mocny silnik są ludzi tacy jak zbykwi i chcą ładny styling. Ja zdetrzaczki kupilem na giełdzie w MYSŁOWICACH. 2 zderzki (tył i przód) + progi = 230zł są inne wzory !!!

Zawias i silnik, klata i kubły, szelki i białe felgi!! To jest to co lubię!!

spojlery sucks... nie w malaczu, nawet seria moze ladnie wygladac tylko zadbana, lekki tuning jest ladniejszy niz robienie z boba choinki. auto ma ladnie wygladac a nie bajerancko, malacz nie jest samochodem do szpanowania bardziej do szanowania...

.... dzisiaj szlo dziecko z mamusia obok mojego bobra i mowi: to taki nowiutki maluszek, mamo!!! .... 88'

mnie jakos do spojlerow nie ciagnie..

Ja ostatnio w necie widziałem całkiem ładnie ospojlerowanego malca ale to jest jedyny(ze spojlerami), który mi przypadł do gustu, bo tak wogóle to jestem zagorzałym przeciwnikiem spojlerów do malca. Oto jego fotki:

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-09-17 21:01:49 ]

mi się podoba jego poszerzenie (albo mnie oczy zawodzą) - chce takie

ja chce takie fele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hmm gleba i fajne alusy to jest to Tak pozatym to progi ma naprawde fajne ( spasowanie z nadkalami ) ale reszta mi nie lezy Powiedzcie mi jedno ; co ludzie widza w tych naklejkach, zauwarzylem ze kazdy musi miec jedna wiesniacka naklejke typu ,,demon szybkosci " chocby najmniejsza ale jednak. Dla mnie to jest wieś-tuning pierwsza klasa taki maluch z naklejkami. Co innego naklejka klubowa czy cos oznaczajaca sensownego a nie pokazujaca ze tym maluchem kieruje burak w stodole urodzony razem z krowkami i innymi zwierzatkami ( bez urazy do tych w stodole urodzonych )

Cytat:
Hmm gleba i fajne alusy to jest to Tak pozatym to progi ma naprawde fajne ( spasowanie z nadkalami ) ale reszta mi nie lezy Powiedzcie mi jedno ; co ludzie widza w tych naklejkach, zauwarzylem ze kazdy musi miec jedna wiesniacka naklejke typu ,,demon szybkosci " chocby najmniejsza ale jednak. Dla mnie to jest wieś-tuning pierwsza klasa taki maluch z naklejkami. Co innego naklejka klubowa czy cos oznaczajaca sensownego a nie pokazujaca ze tym maluchem kieruje burak w stodole urodzony razem z krowkami i innymi zwierzatkami ( bez urazy do tych w stodole urodzonych )

masz na mysli tego niebieskiego co po rzeszowie jezdzi? z tymi demonami i innymi nalepkami to masz 100% racji. Pozdrawiam rzeszowiaka

Ja mówię wszystki naklejkom (poza klubowymi "kolorami") NIE . Ja jedyna jaką teraz mam to na filtrze jest własnoręcznie przeze mnie wycięty i naklejony adres mojej strony www i tyle.

POdoba mi sie
jest zrobiony z klasa
a brak klamek hmmm super

pozdro

Wg mmnie wszystkie starsze furki najlepiej wyglądają bez spojlerów, w końcu to tylko zbędne kilogramy. A najgorzej już wyglądają samochody przeładowane nimi niczym sklep tuningowy z całym asortymentem . .Jak już ktos powiedział ładne felgi troszke obniżony i zadbany samochód wygląda najlepiej!! I chyba nikt tego nie podważy

Nie lubie spojlerów i tym podobnych gadżetów , nie mówiąc już o naklejkach

Ale musz przyznać, że ten maluszek wygląda całkiem całkiem

Maluszek niebieski wypas jak dla mnie mi tam spojlery nieprzeszkadzaja niewszyscy kochaja malce zrobione na klasyki a jak wiecie tuning to wyroznienie auta sposrod tysiecy