MotoNews.pl
10 Części do samary w Gdańsku (255198/12) - PT

Części do samary w Gdańsku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1)Wie ktoś może gdzie w Gdańsku można kupić jakiekolwiek części do samarki? Szukam, szukam i nic. Nawet ostatnio głupi regulator napięcia chciałem kupić i nigdzie nie było - jedynie w intercars, ale do innych alternatorów mieli (ja mam wersje fińską).

2) Zna ktoś mechanika od ład, albo chociaż od staruszków w Gdańsku lub okolicach?

w Gdańsku nie ale w Słupsku jest sklep z częściami do łady.Ja miałem wersje fińską i przerobiłem regulator na poloneza bo oryginał mi siadał dość często a polonezoski trzymał rok to wywaliłem altek od łady i wsadziłem od vw

A prowadzą sprzedaż wysyłkową? Jakąś stronę www mają?
No właśnie mój elektryk mi mówił, żeby wymienić ten alternator - mam już 3 reg. w ciągu roku

wysyłkowo nie ma ale moge dać namiary na innego gościa często zamawiam u niego bo nawet z przesyłką taniej mi wychodzi jak kupić na miejscu
www.jacars.pl
505025179

Witam,
jest w Gdańsku sklep z częściami do łady znajduje sie on przy ulicy Hallera niestety nie pamiętam dokładnego adresu , w każdym razie jadąc z wrzecza w kierunku brzeźna znajduje sie on po lewej stronie przed samą petlą.
Pozdrawiam

Jacars znam, ale jak regulator potrzebowałem to mi się nie kalkulowało i wziąłem z allegro.
O tym sklepie w Brzeźnie słyszałem kiedyś, że już nie funkcjonuje...
A co z mechanikami?