[BR] Nastawne koła rozrządu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktoś był by chętny na wykonanie? Mam zamiar zrobić do 132 dwa komplety na początek. Mogę od razu zrobić do jakiegoś ohv jeśli byli by jacyś chętni.
Można np przysłać swoje koła dorobię flasze,prze-frezuje po gwintuje mam narzędzia do tego podzielnice z dokładnością do minuty frezarkę i zajebiście dokładnego majstra. Prze frezuje koło, złoże i odeśle gotowy komplet. Cena nie wiem 150 zł za szt chyba nie jest drogo.

jakieś poglądowe foto wykonania tego i ciekawe czy w ohv by to coś dało

Też jestem zainteresowany ale chciałbym najpierw zobaczyć jakieś fotki

150zł jak sie przyśle swoje koło czy już jest w cenie ?

z tego co ja zrozumiałem to 150zł przy podesłaniu swojego koła

Przy podesłaniu swojego. Poglądowe foto będzie jak zrobię swoje 2 komplety ale mniej więcej tak.

Zdjęcie kogoś z forum dla celów poglądowych mam nadzieje ze bez urazy.
Mam mały pomysł żeby zrobić to na starym mocowaniu dać flasze mocowaną obustronnie ale to jeszcze jest w fazie przemyśleń.

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2011-02-18 21:39:45 ]

z tego co widze to troche przekombinowane to jest, da się to zrobić prościej.. i taniej

z pewnoscia, przy uzyciu twojego znaku rozpoznawalnego:

Jesli ktoś ma inne pomysły dawać foty będę analizować z majstrem wytrzymałość i jaki materiał wybrać (chyba stal narzędziową), wybierzemy najlepszą opcje i pogadamy o uczciwej cenie.
Stacho mam rozumieć ze macie sie ku sobie Będziecie sie wiązać tym ? Bez GeJowskich akcentów proszę

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2011-02-19 10:22:58 ]

Ja jestem chętny na kółko do ohv. Ile byś za nie chciał? I czy mam Ci podesłać koło rozrządu?

Cena jest podana Pasi ci takie rozwiązanie jak jest na zdjęciu ? W przyszłym tygodniu będziemy robić moje na probe zobaczymy jak to wyjdzie.