Wiem wiem " archiwum"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
" giannini" , "abarth " co to takiego ? czy to były jakies specjalne serie fiatów ? jakies konkretne modele? jest jakaś polska witryna internetowa poswiecona g i a ? Proszę o odpowiedź a ja tym czasem poszperam w ..archiwum
....:::: RED HOT czyli DUŻY FIAT::::....

o boze...

Cytat:
2003-09-17 17:51:16, Vyzn-R pisze:
o boze...

hehe, no

A skąd znasz te nazwy? Gdzieś musiałeś o tym przeczytać, nie było tam więcej? Wiesz że archiwum, ale i tak piszesz najpierw - powoli sie przystosowujesz . A rzeczywiście wystarczyło poszukać w archiwum słowa abarth by po kilku kliknięciach przeczytać artykuł na stronie klubowej, którą oczywiście już kilka razy przeglądałeś napewno .
I nie tylko archiwum, jest jeszcze np. google i inne wyszukiwarki. Jeśli znasz angielski (a powinieneś, ale zawsze są słowniki ) to >> TUTAJ << masz sporo na ten temat. Jeszcze np. >> TO << się pojawiło pośród 25 innych historii Abarth'a w jednej tylko wyszukiwarce .
"Giannini" pozostawiam już Tobie do znalezienia według podanego wyżej wzorca.
Powodzenia.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-09-17 19:15:59 ]

U nas (FSOAK) Pan ciupu załozył nowy topic pod tytułem ":0)" i napisał tam "A ja tez mam kanciaka "koniec cytatu...więc nie wiem czy owego Pana ciupu mamy traktowac poważnie,czy znowu sobie któś jaja robi.Prosimy Pana ciupu o podanie jakiejkolwiek informacji o sobie,a dopiero w następnej kolejności pisanie tak niezwykle interesujących postów.Zresztą Race_D już to dobrze wyjaśnił .

sprostowanie co do mojej osoby , znajduje sie na forum FSOAK ,
pozdrawiam