Maluch Racer !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Powstaje gra Maluch Racer na podstawie znanej nam gry Maluch Sim. Tworcy gry chca nawiazac wspolprace z naszym "serwisem" jak to nazwali, jeszcze nie wiem jak ma ta wspolpraca wygladac, ale wszystkiego sie dowiemy

tutaj kilka fotek:
www.play-publishing.com

i jeszcze jedno mozna sie scigac z polonezami Caro

mozliwe, że potrzebują naszych znanych już maszyn do tej gry

a może chcą zapłacić, by móc umieścić w grze bonusowy wózek z logiem fnf

Koniu, 1 kwietnia czy co? Ta carowka to szpetny montaz..

Wyrwi ta Carowka ucieka na pobocze widocznie dostala blyskajacy znak ktory w wolnym tlumaczeniu znaczy ZJEDŹ

pozdr

wow zajebista sprawa. kupuje giere bez kitu ) chociac zeby przetestowac tylko kiedy juz wyjdzie?? moze jakiegos elvisa (DF) tez by chcieli. heheh. pozdrowki

a wiec tak dostałem odpowiedz od tworcy tej gry.
i tak...
MALUCH Racer ma byc pod patronatem The Fiat And The Furious
cos ala NFS Porsche
Po wyjsciu tej gry mamy pomoc w dopracowaniu szczegołow oraz fizyki jazdy samochodem. Trzeba by bylo przetestowac gre i napisac programistom co do zmiany itp. itd.
Powstaja kolejne gry tego typu Polonez Simulator i Duzy Fiat Racing.

jesli to nie walek to mi sie podoba

Ja chce to miec! ten maluch racer juz wyszedl czy jeszcze nie? Kto ma Maluch Sim???

ja chętnie pomogę w testach takiej gry , a najlepiej w DF-Racing. troche na takich gierach sie gra , choć w rzeczywistości jest znacznie lepiej...

wwwwwwwoooooow ja chcę być beta-testerem!!!! chcę pomóc!!! chcę dostać tą grę!!! to może od razu podsuniemy im pomysły związane z jakimiś usprawnieniami?? nie wiem, czy tam się będzie jakąś kasę zarabiało czy coś, ale tuning by urozmaicił rozgrywkę

jasne widynek ma racje , najwazniejsza w grze jest jej grywalnosc co po grze ktora ma elegancka grafike ale slaba grywalnosc , gra musi byc wciagajaca , grafika wcale nie musi byc najlepsza , gra musi byc ciekawa , ja bym proponowal znan juz fabule zarabiania na swuj tuning w wyscigah nielegalnych tak jak w filmie F&F , potem za zarobione pieniadze jakis drobny tuning np od odchudzenia kola zamchowego konczywszy na innym silniku i systemie NOS itd. potem przesiatka na wieksze auta klasa nastepna to 125 i polonez i dalej jazda na tuning oczywiscie musi byc multi payer bedzie mozna uzadzac jakies pojedynki z innymi klubami itd. a czesci do tuningu mogly by byc zeczywiste np: fitry storzkowe moga byc znanych firm ale z jedna literka dodana mozliwosciu tuningu nieskonczone i walka na sieci to by bylo niezle cos w stylu Nitto

co do tych gadżetów tuningowych, to można by pójść o krok dalej i porozmawiać z rodzimymi producentami (ew. importerami) tychże.. to samo do tuningu, np koło zamachowe mogłaby toczyć firma Kałuży, czy Chojnackiego

bardzo ciekawa propozycja o ile to nie jakieś oszustwo

moim zdaniem moga to byc osobne gry nic nie stoi na przeszkodzie. Najwazniejsza jest grywalnosc, ale dobra grafika zeby nacieszyc oko tez by sie przydała. Ja bym proponowal opcje roznych nawierzchni, mozliwosci wziecia udzialu w jakis KJS-ach. Co do tuningu maszyn to nalezy zrobic to z głową..zeby gra nie wygladała jak bajka tylko oddawała relaizm.
Co do nazw firm to mysle ze polskie firmy by sie zgodzily urzyczyc wlasnych nazw do takiego projektu

Sezon ogorkowy jak widze w pelni.

Pieknie !

Najwazniejsza rezca bylby fakt mozliwosci wgrania wlasnego autka. No chyba ze tworcy gry na wyjsciu zrobia kazdego maldona z F&F. Ja bym nie mial nic na przeciwko.

Pomysl jest bardzo ciekawy. Ale paczac na grafike to ta gra bedzie wielka kaszana.

pozyjemy zoabczymy... ja moge testowac df racing ....