| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-20 17:45:01 chcialbym pomoc... ale nie bardzo moge... elektronik jestem nie elektryk .. aha nie znam schematu przycisku wiec nie wiem czy dioda jest zalezna od napiecia na przycisku i w jakim stosunku... ale chcialem powiedziec ze jesli all jest szeregowo to dioda stworzy oczywiscie opor rzedu hohoho i jeszcze wiecej ohm wiec nie warto wtedy mierzyc... powodzenia.. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-20 22:20:13 Padla wiazka... kable tak zwyczajnie raczej nie padaja. To nie jest... ze tak powiem wrazliwy element elektryczny, zeby mogl sie uszkodzic, szczegolnie przy takim napieciu, jakie wystepuje na guziczkach... ale ja tych kabli nie widzialem, jedynie koncowki (po ktorych wnioskuje ze przynajmniej w moim aucie "pasc kabel" nie moze - PPP jest duzo za duzy jak na takie napiecie przeciez...) |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-20 22:48:04 Kabele we wionzkach P.S. Sorki HenBas, że odzywam się "po fakcie" ale dopiero teraz siadłem konkret przed kompem odkryłem Twojego posta!!....zresztą ELEKTRYK byłby i tak niezbędny/ Powodzenia! |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-21 10:22:14
Ja jeszcze sie ucze KeyJey |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-21 11:15:32 No to siem jeszcze HenBasku pochwal jaką kwotą musiałeś załagodzić pragnienie elektryka ???
Najważniejsze, że być OKi!...inaczej spałbyś z bejsbolem w aucie do poniedziałku! /parking na tylko 1 dobę jest sakramencko drogi!!/ |