Skup rozbitków - KRK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem, wiem z fiatem ma tylko pierwszą literę wspólną Ponieważ skasowałem dupowóz i będę się go musiał pozbyć może macie kontakt do ludzi w Kraku co to mogą odkupić.

Dlaczego chcesz ja puscic dalej? Przeciez to kosmetyka

-----------------
http://plepleple.pl

Jak już się takie kuku stało (szkoda całkowita) to stwierdziłem, że można by zmienić furę, a ją niech sobie już ktoś inny naprawia.

Cinquecento mogę zaoferować

wystaw na allegro, bedzie najlepiej, kumpel za audi 80 gorzej wygladajace dostal 2000, na skupach rozbitkow dostaniesz z z 500zł max. Tak wogole co sie stalo ?? Ty caly ??? sam jechales ???

no sam nie jechał... pasy pasażera były zapięte bo poducha walnięta... wszyscy cali???

dokładnie też bym to na allegro wystawił albo naprawił i sprzedał jako całość

ile to cenisz???

Ja skupuje takie auta. Napisz na priv ile cenisz, ktory rok, silnik i wyposazenie.

Dzieki

sw

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2011-02-21 14:27:51 ]

Cytat:
2011-02-21 09:34:00, bimber1 pisze:
na skupach rozbitkow dostaniesz z z 500zł max.

Okazja?

Jestem cały na szczęście, jechałem sam a walą wszystkie podyszki niezależnie czy jest pasażer.

Cytat:
2011-02-21 20:23:21, dommel pisze:
Okazja? Jestem cały na szczęście, jechałem sam a walą wszystkie podyszki niezależnie czy jest pasażer.

Mam na mysli takie skupy co zostawiaja karteczki za wycieraczka: "kupie to auto"

W kwestii za ile będę się w stanie wypowiedzieć wkrótce i wtedy poodpisuję na privy. Dzięki za odzew.

W kwestii szczegółów:
Skoda Fabia Combi 1.2HTP 47kW
Srebrny Metalic
Klima
Wersja Flash:
- "4x" poduszki, w fotelach nie wystrzelone
- ABS + MSR
- elektryczne szyby przód
- centralny zamek SAFE, pilot w kluczyku
- komputer pokładowy
- regulowana kierownica w 2p i wysokość fotela kierowcy
- pakiet skórzany i dodatki chromowane
Przebieg 102.000km. Silnik odpala po dzwonie, uszkodzona chłodnica – brak płynu, możliwe uszkodzenie wspomagania kierownicy.

Podgrzewam temat, ponieważ nie określam się jeszcze co do ceny info daję tutaj.

Cała deska do wymiany, w salonie coś koło 3,5 tys.
W tamtym roku strzeliłem podobnie. Reszta to groszowe sprawy.

Bez poduszek? Za wyposażenie bezpieczeństwa usłyszałem kwotę 12,5kPLN (poduszki, pasy, czujniki i tapicerka). Notabene na Allegro 1000/2500PLN

Goła deska.