[U] Piaskowanie Olsztyn.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy byli by jacyś chętni ? Komora nie duza... Bloki, felgi? ceny do uzgodnienia

Mycie ultra dźwiękami też

Piaskowanie małych elementów, mycie ultradźwiękami, lutowanie twarde

Dodaje jeszcze wywarzanie dynamiczne Wsycko co da sie zamontować do wyważarki

olszyn warmińsko mazurskie?? jakieś przykładowe ceny?? gdzie się mieści zakład?

Warmińsko mazurskie Ceny do dogadania indywidualnie bo to ogłoszenie kolegi. W razie czego pisać priva na pewno drogo nie będzie.
Polecam aluminium po piaskowaniu i szczotkowaniu kosmos po weekendzie zrobię głowiczki i dekielki od dwójki wrzucę foty

Istnieje mozliwość zabrania czegoś po trasie Pionki-Radom-Warszawa-Olsztyn co jakiś czas co obnirza koszta przesyłki/transportu
Może wkrótce dojdzie usługa polerowania i ewentualnie robienia kanałów ale najpierw trzeba dorobić odpowiednie narzędzia

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2009-10-08 20:27:43 ]

Post do usunięcia.

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2009-10-08 20:28:15 ]

siema witam wszystkich forumowiczów ja byłbym zainteresowany piaskowaniem konkretnie to mam do oczyszczenia rame do cz 350 jest na niej troszke rdzy i nie wiem czy bedzie mi sie opłacało czyścić samemu czy dac do piaskowania,jak coś to podaj jakiś kontakt do siebie "faownik81"

UP!!

Witam
Ja jestem zainteresowany piaskowanie bloku silnika 5 cylindrowego
Blok jest rozebrany z osprzętu i ma służyć jako eksponat
Darek P

witam !!!!!!!! jestem zainteresowany . potrzebuje wypiaskowac stalowe felgi 4 sztuki jaki koszt ? prosze o kontakt pilne !!!!!! zkrupek@op.pl

Kumpel mówi ze Felg narazie nie da rady za słaby kompresor ma teraz. Jakieś małe elementy tak ale felgi to za dużo roboty.

Witam mam klape maluchowska do piaskowania i chcialbym zapytac jaki bylby koszt?