Fiaciorem w teren:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kuzyn podeslal mi te fotki chyba ich jeszcze nie bylo na forum bo nie przypominam sobiew razie mojej slabej pamieci koniu zablokuj

sedan przerobiony na pickupa ciekawe jak z rejstracja tego potwora. osobiscie nie lubie terenowek ale duzy fiat 4X4 to co innego

[ wiadomość edytowana przez: vievior dnia 2003-09-08 23:07:25 ]

spox, ciekawa koncepcja

mi sie podoba

ZAJEBISTY !!!!!!!!!!!!!!!!

suuuuuuuuper! dla mnie bomba!
ciekawe co "To" ma pod maską jakie mosty itd.
ale auto super i kolor też fajny ...

wypas po pachy. masz takiego i wszystkie dupy twoje

A ja chciałem troche podnieść kombiaka, dac 4x4 i myslalem ze bedzie przykoował uwage

nieźle nieźle!! patrze na te fotki patrze i nie moge sie napatrzeć(tapetka na pulpicie juz jest

ogolnie koncepcja jest EXTRA

a kto widzial film z maluchem jezdzacym do tylu i z dwoma osiami skretnymi co nagina po miescie bokiem??? film jest niezly na zyczenie postaram sie wrzucic go na serwerek

Film już widziałem dość dawno temu i pewnie większość Forumowiczów także...

film jest spoko, tak jak jego koncepcja (malucha) ciekawe jaka byla reakcja ludzi jak wyprzedzal ich maluch jadacy bokiem i do tego do tylu?!?!?!?!?!?!?!?!?!

podobno mendy dorwały ten film i właściciel miał nieprzyjemności...tak słyszałem gdzieś...ale szczegułów nie znam...

ja bym sie wyparl i powiedzial ze ktos sobie zrobil tablice takie jak ja mam i szalal i dla czego ja mam ponosic konsekwencje tego czynu??

jest bajeczny..., jeszcze tylko techniczny opis i będę szczęśliwy

dajcie link do tego filmiku...

Cytat:
2003-09-10 00:00:43, erzet_ef pisze:
ja bym sie wyparl i powiedzial ze ktos sobie zrobil tablice takie jak ja mam i szalal i dla czego ja mam ponosic konsekwencje tego czynu??

nie dałbys rady bo na filmiku sa ujecia gdzie dokładnie widać twarz kierującego a pod koniec nawet dwóch
w sumie kolejny przykład na wredność policji. niech mni ezłapia jak jeźdzę tym malcem ale to co stoi u mnie na podwórku to moja sprawa- skradziony nie jest.

dalem ten filmik na serwer kumpla na ktorym mam stronke, wazy ponad 70 mb i nie wiem jak bedzie z transferami. klikajcie tu
malec.mpg

Cytat:
2003-09-10 00:43:39, MAGNUM pisze:
Cytat:
2003-09-10 00:00:43, erzet_ef pisze:

nie dałbys rady bo na filmiku sa ujecia gdzie dokładnie widać twarz kierującego a pod koniec nawet dwóch

Ja bym sie uparl że to fotomontarz - niech to expert sprawdzi (ale kto za to zapłaci ) .
A swoja drogą to jak udowodnią kiedy został nakręcony? Przedawnienie - "to było dawno i nieprawda" i tyle. Pijany/zaćpany byłem wtedy, nie miałem jeszcze prawka etc.
A tak poważnie: ciekawe kogo tam uznali za kierowce a kogo za pasażera

big BLACK HOT czyli PICKUP FIAT
zajebioza , jest na sprzedaz ? a moze jakas jazda próbna?