[OT] fajne - usprawiedliwienie Lasombry :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.

Co do czyatnia cayłch słów na raz to też się zgozdę - przywyłkem już do stylu piasnia Lasomby...

A może Lasombra jest dyslektykiem

Cytat:
2003-09-17 13:38:11, Cwikus pisze:
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.

Niech sobie naukowcy dywagują, a dla mnie to i tak zawsze będzie niechlujna pisownia.
Nie widzę powodów do usprawiedliwienia ...

Ej no smai wizdicie!!!
Cznaro na biłaym!!
Wszystko jasne SA DOWODY !!!!
a tak na marginesie jestem dyslektykime ale jesli chodzi o pisanie na klawiaturze nia ma to znaczenia raczje moja szybka pisownai i lewa reka duzo wolniejsza od prawej stad te problemy zprzestawianiem jak zpaiperzam piszac na klawiaturze to hmmm po porstu parwa reka wypzrezda lewa i tyle

hehe dzieki Ćwikus ty mnie rouzimesz

To zwolnij

Na forum nikt Cie nie pogania

Czy ja wiem, mogę się z tym zgodzić w 50%.
Jeśli piszemy sobie luźno, na forum, gdzie tak naprawdę wszyscy jesteśmy na Ty, to nie ma problemu.
Natomiast, dość często wpadają mi w ręce oficjalne pisma, napisane w taki sposób, że aż się wierzyć nie chce.
W tego typu oficjalne pisemka powinno się włożyć trochę pracy, ponieważ inaczej osoba do której takowe jest skierowane może poczuć się nieco obrażana.
Nie, żebym taką wagę przywiązywał do pism adresowanych do mnie, ale są ludzie, którzy właśnie taką wagę do nich przywiązują.

Czyzby slawna ongis KUSZULKA KLUBOWA przeciez wtedy sie z tego cieszylismy ze wszyscy maja KOSZULKI my KUSZULKI.

Pamietacie ???

Ps. mam czesto ten sam problem co Lasombra

no widzicie i wszystko jasne
zmianiam dzisn a butik.pl nasze koszulki na kuszulki

Inaczej : na co to jest dowód ? na to że WOLNO błędy robić ? IMO nie. I nie piszmy tu sporadycznych literówkach bo to się świętemu może zdarzyć. Innymi słowy : popieram Andrzeja

Popieram SpeedRa.

Literowki raz na ruski rok to nie bledy jako takie, kazdemu sie zdarzy. Chociaz ja np jestem przyzwyczajony od razu czytac to co pisze (na bierzaco) i wszystko poprawiam automatycznie.

Btw, ten post to byl zart, wiec nie bierzcie sobie tego do serca jako usprawiedliwienie Dostalem to lancuszkiem na gg.

Co innego literowki czy tez BLEDY ORTOGRAFICZNE lub, razace interpunkcyjne (przyklad 2 wyrazy wczesniej) w oficjalnych pismach... toz to nawet autokorekta po odpowiedniej korekcie ustawien daje sobie z takimi pierdolami rade...

Cytat:
Co innego literowki czy tez BLEDY ORTOGRAFICZNE

a wcześniej :
Cytat:
jestem przyzwyczajony od razu czytac to co pisze (na bierzaco) i wszystko poprawiam automatycznie.

BIEŻĄCO

Lasombra obiecales gdzie sa kuszulki ??? dalej w sklepie sa jakies tam koszulki

Jacenty, oczywiscie ze biezaco, to literowka... wytlumacze to tak ze widocznie naciskajac :E: wcisnalem rowniez :R: ktore to jest na prawo od :E: i powstalo bi:E:R:zaco ...

Cytat:
2003-09-18 12:20:38, Pycel pisze:
Lasombra obiecales gdzie sa kuszulki ??? dalej w sklepie sa jakies tam koszulki

Koszulki ? Przeciez sa w sklepiku butik.pl/espero juz dawno ... Ewentualne zamowienia specjalne - zapraszamy z Lasombra do nas i jestesmy do dyspozycji

Cwikus no wlasnie..

a mialy buc kUszulki