Witam wszystkich na forum :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako ze jestem nowym forumowiczem , chcialem sie przywitac ze wszystkimi

Mam na imie Marcin jestem z Plocka, wiec w razie jakby cos sie komus mialo przydarzyc w okolicach tego miasta chetnie sluze pomoca.

Pozdrawiam

my już się w sumie witaliśmy, ale od nadmiaru przywitań jeszcze nikt nie umarł

Ty naprawde muuuuuu-sisz kochać swoje autko!! To tak jak My wszyscy. WITAM!!

Witam nowego lolege.

gratuluje fiacika.
Ja tez jestem tu świeży
Pozdrowienia dla wszystkich świeżych ludzików na tej stronie

Ja co prawda preferuje autka o dwie klasy wyższe (chodzi mi o wielkość), ale przywitać się trzeba z każdym - ponabijam sobie postów
Ciekawe to zło pod maska, ale ja naklejke bym zrobił... "cow inside" . Podoba mi sie pomysl z tą tapicerka - na pewno bardzo oryginalny.

Witam na forum

szczerze i serdecznie witam cie

eheheh, ale sympatyczny i śmieszny maluszek! Bardzo fajny! Witam nowego forumowicza

WITAM i pozdrawiam miłego kilikania na forum

Witam i ja rowniez! Witam kolejnego maluszka- bardzo laciatego!
To nalezy Ci przyznac! Ciekawy pomysl- z zewnaatrz zrobic to sam??... Pozdrawiam

zewnatrz i wewnątrz festyn !
silnik

rowniez witam

nie pozostaje mi nic innego jak tylko przywitac sie i zyczyc milej zabawy z fiacikiem (calkiem niezly pomysl z tapicerka !!)

witam.. fajna tapicerka... zewnetrenie za duzo naklejek jak dle mnie..

Wielkie dzieki. Co do tego evil inside to niby nie jest to jakas wielka rewelacja powornojac do takich 1.1 ale GTX Chojnackiego ze strumienica dolotowa to w praktyce jest troche evil

Naklejki to tylko tymczasowo byly, bo to fotki ze zlotu w Zvoleniu.
Normalnie jezdze bez

Nad laciatowaniem na zewnatrz nie myslalem, zastanawiam sie nad zderzakami od jakiejs "normalnej" fury. Wie ktos jak takiego zderzaka obrobic? a raczej skleic, jak sie go tu i tam poprzycina ?

Witka my już si chyba znamy

No witam kolege.Widzę że kreuzweld - jacob cie dopadł!A podobno w polskce nie ma

Jak dla mnie zbytni festyn i w środeczku i na zewnątrz. Ważne ze zadbany jednak i ładny silniczek. Witam. Popieram fele od rekina. Są naprawdę spoko

Witam również , ja też jestem tu nowy , Fajny muuluch

tez mogłęm tak wejsc na forum ...