OT - A ja tez mam kanciaka :0)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A ja tez mam kanciaka

zapomniałem dodać ..
RED HOT CZYLI DUŻY FIAT !!! ;p

to gratuluję

jak go masz, to się zapisz do FSO AK, wstaw zdjęcia do profilu, opisz w nim swoje auto i... nie rób śmietnika na forum teraz bedzie Ci wybaczone, bo jak się kupuje kanciaka, to trudno się nie podjarać , ale uważaj z takimi postami na przyszłość, bo master zamyka takie wątki szybciej niż myslisz

Dokładnie czyli
E O T

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

SPROSTOWANIE

ok
A więc:
- nie robie sobie jaj , naprawde chce byc uczestnikiem tego forum !
-od bardzo niedługiego czasu mam duzego fiata 1500 z 1986 roku.
nie bardzo znam się jeszcze ( mam nadzieje ze sie poznam ) na obsłudze i budowie duzego fiata ,
- opis fiata ...
a więc od ok 7 miesiecy stoi pod blokiem , do zrobienia w nim jest : ustawic zbieznosc kół , pogrzebac w silniku bo jest juz słaby , , wymienic płyny , poszpachlowac ... przydałby się nowy lakier . eh duzo tego akle nie mam jeszcze tyle kasy , a i prawko dopiero robie , ale najgorsze jest to ze nie mam garazu .
teraz fiacik jest czerwony , dach jest jeszcze z oryginalnym lakierem a boki poprzedni właściciel malował jakims chujowym czerwonym lakierem(?)
zdjecia wrzuce jak tylko je zrobie , prosze jeszcze troszke wytrzymać .
na koniec dodam .... nie dziwcie sie ze nie znam pojec zwiazanych z duzym fiatem , szybko to nadrobie , mam nadzieje ze z wasza pomocą

Oki,zatem witamy wśród szczęśliwych posiadaczy "kanciaków".Uzupełnij jeszcze swój profil o informacje o autku,żeby każdy wiedział od razu jakiego autka dotyczą Twoje pytania.Każdy posiadacz DF-a siłą rzeczy poznaje podstwowe sprawy mechaniczne.Po prostu to autko wymaga dużo dbałości ale potrafi odwdzięczyć się później bezproblemową i przyjemna eksploatacją.Co do wymienionych przez Ciebie problemów,wszystkie odpowiedzi znajdziesz w przepastnych archiwach naszego forum.W razie potrzeby po prostu dopisuj swoje pytanka do istniejących tematów.Fiacik czerwony,1986...pewnie lakierek L-80?Silnik fiatowski(z łańcuszkiem rozrządu)czy polonezowski?W każdym razie gratuluję posiadania bardzo sympatycznego autka no i powodzenia w pracach przy nim,w czym zawsze chetnie pomożemy.Pozdruffka!

silnik fiatowski , łancuszek roz.

bo wiesz, tak bez dzien dobry, ani pocaluj mnie w...tylko walisz ze masz kanta, co nie jest raczej zadna rewelacja. tresc musi miec rowniez forme, a twoja nie wypadla najlepiej

Cytat:
2003-09-17 16:30:44, ciupu pisze:
zapomniałem dodać ..
RED HOT CZYLI DUŻY FIAT !!! ;p

Jeeesu, tu tesh?
A tak poważnie to jesli tak bardzo lubisz ten dopisek to mozesz go sobie ustawić w profilu jako podpis - jest tam takie osobne, duze pole, trudno nie zauważyć, chyba że Ci się nie chciało wszystkiego tam czytać A skoro zapomniałeś dodać czegoś to jest taki magiczny przycisk "Zmień", który potrafi cuda czynić (patrz na dole mojego posta, małą czcionką).
Zacznijmy edukacje
Jesli jest tak HOT, że aż RED to proponuje naprawić układ chłodzenia/ew. wyjechać nim ze szklarni bo to nie jest dobry garaż
Na pewno geometri sam sobie nie ustawisz (a może?) więc dobrze jest miec jakis zaprazyjazniony warsztat. Kolega (elektro-)mechanik też byłby dobrym pomysłem w Twojej sytuacji.
Powodzenia w pracy przy aucie

ps. Doskonały OT jest już >> TUTAJ << (i jest bardziej pouczający niż to się wydaje na początku :: ) więc jak coś niezbyt mądrego lecz ciekawego to wrzucaj tam.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-09-18 17:13:01 ]

profil ustawie dopiero , gdy będę miał fotki mojego kanta