Maluch long

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2432625146&category=14767

dla mnie profanacja...

Co to ma być??? - Patamobile czy co???

Ale lipa wogole mi sie to nie podoba ;/

i kto mówił ze maluch jest ciasny? ale do czego to ma sluzyc? czy ktos to przerabial bo mu sie podobalo czy chcial go do czegos wykorzystac?

Boze co to jest jak mogles pozwolic do stworzenia takiego czegos

[ wiadomość edytowana przez: Yankee dnia 2003-09-18 15:22:12 ]

batmobil ?
ktos mial za duzo czasu

A mi jako cos nietypowego sie podoba. No prawie podoba - Moglby miec jakas fajna opcje z tym dachem - np skladany, zdejmowany, pakowany, ale koneicznie hard top. I jesli do tego doszloby jakies dobre ogrzewanie (ze o silniku nawet nie wspomne) to okazaloby sie ciekawym rozwiazaniem. No i nie rzucaloby juz tak na drodze ze wzgledu na dlugosc

jak to ma zwykły silnik (a raczej ma) to raczej porażka.. inaczej mógłby być ciekawą alternatywą dla lincolnów wożących pary młode do ślubu nie rozumiem tylko, po co te krzaki na błotnikach wogóle samo wykonanie jest raczej na odp****l się wg mnie i bez jakiejś dobrej koncepcji ujęcia

Jak napisał Zuraw - jako coś nietypowego to całkiem ciekawy. Ale nic poza tym. Mnie też się samo wykonanie nie podoba, jedynie ogólna koncepcja

U mnie w Gdańsku u jednego z blacharzy stoi maluch, quatroporte r2. Oczywiście autko stworzone przez niego, koloru granatowo-żółtego, był zresztą chyba na necie. Bardzo ładny, szczególnie tylnie dzwi. Ciekawe jak sie wsiada do czegoś takiego!!

okazuje sie że z malucha mozna zrobic wszystko mi sie koncepcia podoba a zawsze jak coś nietypowego to kazyd sie ogląda
i radoś ze stworzenia czekgo innego niz inni

tylko po co te ozdoby choinkowe...?

istna porażka !!!!!!!

zauważcie, że lenistwo w zdobyciu przez gościa części sięgnęło zenitu.

Looknijcie na przednie kierunkowskazy, koleś w miejsce prawego, założył lewy (tylko do góry nogami) - najprawdopodobniej nie miał prawego.

Pozdrawiam

poracha ... i rzeczywiście wykonanie też nie najlepsze

Za coś takiego powinni rozstrzelać właściciela!
A to zielone? Co to ma być?
Świąteczny wystrój ?!
Katastrofa.

Moim zdaniem różnych ma się właśćcieli maluchów