[ROZEZNANIE] Czy byłby ktoś chętny na flansze do silnika 1.1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Prawdopodobnie będę robił takowe flansze.
Cięte plazmą z nowej blachy 10 mm. Mają gotowe otwory na śruby do silnika, otwór na rozrusznik i otwory na śruby rozrusznika.

Trzeba tylko sobie dotoczyć tulejki dystansowe odpowiedniej długości (zleży od tego jakie sprzęglo). Koszt dotoczenia tulejek to max 20-25 zł.

Cena to 140 zł

a czy takie dotoczenie mozesz zrobic za dodatkowa doplata tak jak piszesz za 20-25 zl? zeby miec juz gotowy produkt w rece. no i drugie pytanie - bo dopiero wchodze w te silniczki 1.1/1.2 - czy flansza do 1.1 jesy inna niz do 1.2?

AFAIK to 1.1 i 1.2 jest to samo jesli chodzi o "przyłączanie" .

otwory przy silnika 1.1 sa takie sam jak w 1.2

[ wiadomość edytowana przez: sebcyc dnia 2006-06-23 10:29:10 ]

no to panie Nitro co pan potencjalnego klienta w blad wprowadzasz topicem??poprawic mi to

Nie zajmuję się dotaczniem tulejek z powodu braku czasu. Mogę zaoferować jedynie samą surową wyciętą flansz. Pasuje ona do wszystkich silników FIRE: 999, 1045, 1108, 1242

Kupiłem od nitro flansze i jestem zadowolony jest bardzo profesjonalnie zrobione i ma nawet tulejki centrujące do skrzyni (a nie tak jak co u niektórych )
Polecam !!!!!!!!!!!!

jak sie odkuje finansowo po remoncie blacharskim zaczynam zabawe z 1,1 wiec tez bylbym chetny

ja też, możliwy odbiór osobisty ??

EDIT:
mam jeszzce pytanko, czy w flanszy są też wycięte otwory mocujące skrzynie ??

[ wiadomość edytowana przez: Gonzo_BB dnia 2006-07-13 22:52:50 ]

Wprowadzam mały upgrade. Flansz wycentrowana, z otworami i gwintami.
Koszt gotowej do montażu... 220 zł
Koszt surowej (wyciętej ale nie wycentrowanej) - 120 zl
Waga flanszy 3,7 kg

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2006-07-15 13:58:14 ]

Generalnie to i ja zbieram garty do 1.1, więc za jakiś miesiąc zgłoszę realnie zapotrzebowanie na takową flanszę.