| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-18 16:11:47 rodzice wyszli z propozycja seicento 1.1 vana dla mnie ale musze sprzedac malca nie wiem czy niue zrobic glupoty i nie odmowic :/ |
ciupu Skoda Felicia LXI Katowice/Gliwice | 2003-09-18 16:15:10 ja bym rzucił monetą .... czasami jak musze coś wybrać robie właśnie tak |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2003-09-18 16:31:30 Buuu chcesz sprzedac ferrari 126 elegance |
SzymonX F&F Sympatyk FiaT krk | 2003-09-18 16:45:04 No cuz Ale jedno nie jest zle
pozostajesz przy Fiaciq Zostajesz dalej w naszych szeregach Pozdro |
Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-09-18 16:47:23 Zakaz tuningu |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-18 17:00:53 bo on twierdzi ze malucha 'zepsulem' :/ ze ma wieksze kola, zawieszenie jest obnizone i trzesie, jest glosny, przez szyby z tylu nic nie widac i ogolnie silnik z 'wymyslona glowica' ktory tylko duzo pali, bo dla niegop samochod jak wyjedzie z fabrki to jest idealny, bo tam sa projektanci ktorzy wszystko wzieli pod uwage i wykonali go tak a nie inaczej ale i tak chyba warto wybrac seia :/ |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-09-18 17:07:30 najlepszą opcją byłoby (wg mnie) zgodzenie się na cc i używanie go do jazdy i innych przyziemnych rzeczy, za to nadal bawić się maluszkiem /ja myślę nad takim rozwiązaniem w przyszłości/... ale jeśli maluszek ma zniknąć... |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-18 17:11:11 Gdybyś kase przeznaczoną na seia wpakował w kaszla to mialbys maxymalnie odjechaną furę (jeśli byś zrobił wszystko dobrze), ale pewnie taka możliwość nie jest możlika Ja bym wziął SC - zawsze nowszy, bezpieczniejszy, wiecej mozna z niego wyciagnać (w koncu w serii juz jest ok 2x mocniejszy). Seia można też fajnie zrobić ale to już kolejna kasa. A co do zakazu tuningu, to przeciez Cie nie zabija jak cos pozmieniasz - w koncu kto tym bedzie jezdzil? |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-18 17:22:11 zabic mnie nie zabija, ale samochod nie bedzie na mnie, zabiora, sprzedadza i bede na rowerze jezdzil :/ |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-09-18 17:32:15 No to kiszka, bo już myślałem o "cicho ciemnym"!! Z zewnątrz nic a pod maską tuningowany silnik i poprawiony zawias!! Ale skoro grozi Ci rower to lepiej kaszla zostaw i seja wykombinuj |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-18 17:40:12 chyba ze kupie fajne alu, ladne zawieszenie niskie, dowale glowice, walek, stozek, przelot ultera i jak bede przyjezdzal do domu sie pokazac (studia w waiwe, mieszkam w plocku) to bede wszystko zdejmowal |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-18 17:48:24 Tez miałem taka samą decyzje !!!!!!
I mam malucha jak widzisz. Ale w sumie bierz sc moja rada. Jak bedziesz miał sc odkładaj na malucha a z tym tuningiem to wiesz Arti sprzedaje chipa - 3 - 4 konikidaje - Koledze załatwiłem i zrobił 20 tys i dalej jeździ auto - 100 zł bo to kopia. Stożek tez da sie zrobić tak by był niewidoczny !!! dobrze zaizolowany !!!!! Kolektor da sie kupic sportowy + 5 koników i jest niezauwazalny ze zmieniony. Da sie przełozyc góre 1,2 16 v i sladu po tym nie ma !!!!! Wszystko zalezy czy ten van bedzie nowy czy uzywka bo jak nowy to zapomnij o tuningu. |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-18 17:50:44 no ja mam troche inaczej bo bardziej mnie ciagnie do seia by bylby tylko moj, poza tym teraz przeprowadzam sie do wawy i wygodniej by mi sie bylo seiem poruszac, powiedzial starszy ze alu jakies moge azalozys ale w rozmiarze opon seryjnych i radio, ale ma byc cale wyjmowane a nie asm panel bo on nie bedzie mi na szyby dawal do samochodu :/, a ciagnie mnie ostro, znalazl mi fajne z 2000 roku, z klima, poduszeczka, autko na firme, takze paliwo w koszty, czesci w koszty i dlatego shyba sprzedam malca, boli tez to ze bede musial z niego wszystko zdjac (kola, wydech itd) i sprzedac jako serie bo wiem od qmpla jak ciezko sprzedac cos stuningowanego, gdzie jedziesz na gielde albo dajesz ogloszenie a ludzie sie pukaja w glowie bo ten sam rocznik mozna taniej kupic... no szczegol ze ten ma ostro mocniejszy silnik, fajny zawias itd, im zalezy na roczniku i cenie jak najnizszej |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-18 17:59:02 Pomysli sie nad tym.
jak uzywka to mozna zrobic spory runing w silniku i nikt nie zauwazy niczego !!!!!!!! Wirusik a moze od razu góra od 1.2 16 v. Jestem w trakcie wkłądania do 8v góry od 16 tyle ze to punto 2. 1500 zł z przekładka do seja max 900 zł a daje sporo mocy ponoc |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-18 18:07:07 w tym rzecz ze moj starszy troche za dobrze zna sie na autkach i pozna... glowice z miejsca by poznal ze nie taka ,nawet... poznalby ze nie ta co byla.. mysle ze beda alu, i radyjko
a jak sie wkurze na to ze nie moge 'zmienic' mojego autka tak jak mi sie podoba to wydam cala kase na ewentualny tuning na car audio i sie klapa pokrzywi jak u qmpla od basu wkoncu bagaznik wielki to mozna napchac sporo sprzetu |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-18 18:27:04
|
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-09-18 19:33:51 ja wybrał bym sc ponieważ jest młodsze bezpieczniejsze i mniej awaryjne od malucha
ja jestem za sc |
SPEED Fiat 126p KIELCE | 2003-09-18 19:40:52 Wspułczuje wyboru, ja osobiście już postanowiłem nigdy ale to nigdy niepozbęde się malca Ja jakbym dostał seja albo lepiej cinkusia to oczywiście przeprowadził bym w nim pożądniejsze zmiany - np. jakiś 1.4 Turbo z uniaka (jak się zmieści) lub coś jak 1,5 - 1.6 Ale niebardzo mi pasi jeżdzenie kolejnym małym samochodem i bardziej kieruje się ku jakiemuś BMW E 30 cabriolecik (serce mi się krajało jak u wujcia rozbierali takiego lekko rozbitego) lub GOLF VR6 lub jakieś autko z klasy średniej ze zmianą silnika na coś większego Ja bym na twoim miejscu sprubował jakoś przekonać starszych np. że seje zostawisz w standardzie ale zato będziesz mógł się wyżywać tuningowo nad malaczem |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-18 19:46:31 no ja namawialem rodzicow zeby mi zostawili passata bo kupuja sobie omege teraz, ale starszy na spokojnie uswiadomil mi ze na to auto mnie nie stac, teraz szykuje sie wymiana lancuchow rozrzadu i 1600zl same czesci... jak ja czasem nie mam 50zl zeby cos do malac kupic :/ poza tym jest w benzynie i przy mojej jezdzie 16-17 :/ a gazu to by wywalal ze 25 pewnie |