MotoNews.pl

Małe felgi !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Moge miec dosc tanio 4sztuki !!!!
Powiem ze nawet bardzo tanio kolega sie pozbywa ich za bezcen - sprzedał morrisa i w garazu zostały !!
Mam pytanie czy predkosc malca bardzo zmaleje ???
Et nie znam ale odsadzi malucha ładnie jak na dystansach sporych
Te kolegi sa identyko tyle ze 5 cali a nie 4,5 i maja wiekszy rant !!!!
Co o tym sadzicie ?? bo jak mi ktos powie ze max 80 na tym to nie kupuje

a razstaw śrub podpasuje?

Hmmm 4*100,2 hehe dokładnie 4 * 100,2 to 0,2 mnie zdziwiło !
W ksiazce mini nie polecaja rozstawu 4 * 100
kolega jeździ na alusach 13 4 * 100 w kjsach i zyje 3 rok wiec o to sienie boje.
Mysle tylko czy zakładac czy nie - wynajme na okres próbny

Ja bym je brał odrazy tylko poto żeby je mieć

Nie wiem czy przypadkiem morrisy (tak jak austiny) nie mialy wszyskiego w angielskim ystemie maiar. To by tlumaczylo to 0,2.

byl juz post na temat malych felg do malucha jesli dobrze pamietam to warto bo v max nie malejezbyt duzo a za to przyspieszenie rosnie i to duzo. tu jest link do postu

hehe ty sam mi tlumaczyleś czuczu że warto.

z tego co liczylem, jak moj malec leci 130 na r13 to na r10 bedzie okolo 95 lecial, co do vmax to troche wiecej u mnie bo zamyka szafe na r13, co do rozstawu to nie jest 100,2 tylko 4x4cale czyli 4x2.54 czyli 4x 101.6 , ale jak sie troche powalczy to podejda do malca, ja takiego felgi (tylko ze ladniejszy wzor) jupilem i wlasnie jada z niemiec, co do opon to dostepne sa mabora i uniryoala 135/80 (okolo 100zl jedna nowka) i yokohamy 165/70 (okolo 380 1 sztuka nowa a uzywek raczej sie nie znajdzie), jeszcze jest na r10 cos takiego jak 145/80 ale to juz lepiej 135/80 bo nizszy profil wychodzi ztego no i to by chyba bylo na tyle

dodam jeszcze tyle ze przy moim zawieszeniu ktore nie jest jakos strasznie nisko po przejsciu na r10 tlumik bedzie szedl jakies 3cm nad ziemia.. takze dobrze pomyslec o plycie pod silnik, skrzynie i bak, a co do wydechu to struma zostaje bo ona jest wysoko zawieszona

[ wiadomość edytowana przez: frytol dnia 2003-09-19 23:35:53 ]