[238] Klasyk w swojej grupie ;D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Jestem nowy na forum i chciałbym się pochwalić moim samochodzikiem jaki posiadam

Przedstawię kilka zdjęć i proszę o komentarze (tylko normalne :p )

darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków
darmowy hosting obrazków

Ładny busik nie styrany robota przydały by się jakieś ładne felgi dodały by uroku aucie

kumpel ma takie coś ale campera , powiem szczerze że wóz miazga

Bardzo ładny, pogratulować stanu, jeżeli balacha jest tak zdrowa jak na zdjęciach, to niewielkim nakładem prac idzie go odrestaurować :

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net:

[ wiadomość edytowana przez: mauzer64 dnia 2011-05-01 21:46:58 ]

Znacie może jakieś sklepy internetowe na których można kupić części do takich samochodów jak moje, bo w mojej miejscowości z załatwieniem części jest problem, ponieważ nikt nie chce bawić się ze starymi samochodami ;( , ostatnio ledwo wyprosiłem gościa żeby zamówił mi cylinderki hamulcowe.

A co do autka to jest on 9 osobowy, tylko że jedna kanapa i stolik zostało zdemontowane bo ostatnio woził materiał na budowę

[ wiadomość edytowana przez: soltys31 dnia 2011-05-01 21:58:58 ]

Napisz tutaj co potrzebujesz, postaram się poszukać a chłopaki tutaj na forum też może coś mają.

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net

ja już widzę klubowego busa F&F

kocur

Extra wozik, takiego w klubie jeszcze nie ma

zamień w rejstracji p na b

Zajebisty jest
Idealny wóz dla Youngtimerowego teamu rajdowego

Jest klimat

[ wiadomość edytowana przez: madmat dnia 2011-05-05 19:57:09 ]

Wreszcie ktos pojawil sie na forum kto w dostawczym fiacie zobaczyl urok. Jakie plany co do auta?

Autko jest ciężarowo-osobowe posiada 9 miejsc i stolik ) , ale chwilowo byłem zmuszony zdemontować kanapę , a co do autka to chce go doprowadzić do stanu idealnego;D , muszę zrobić poprawki lakiernicze, odświeżyć środek i ponaprawiać co jeszcze będzie potrzeba.