[125p] Mój "kazik"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przedewszystkim witam wszystkich sympatykow fiatow z czescia osob odwiedzajacych to forum mialem okazje poznac sie na wrzesniowym zlociku na sosinie.Ale w koncu to nie temat o zlocie i nas sympatykach tylko moim faciorze takze pora przejsc do szczegolow.

Jestem posiadaczem fiata 125p Rok prod. 1983 kolor morelowy lub jak kto woli pomaranczowy samochod zakupilem pod koniec czerwca od drugiego wlasciciela chce doprowadzic do w miare mozliwosci finansowych i czasowych do pelni orginalu w tej chwili nie posiadam fotek ale postaram sie w najblizszym czasie zrobic jakas sesje i wrzuce (tutaj licze na kolege kamila).Licze na wasze opinie itd Pozdrawiam

Jak pokażesz foty to postaram się jakąś opinie wyrazić.

zrobilem kilka fotek aparatem w telefonie jak bedzie ladna pogoda to bedzie mam nadzieje sesja zdjeciowa z prawdziwego zdarzenia ponizej fotki

ps nie wiem czy wyswietlaja sie wam fotki jesli nie to zapraszam do mojego prywatprofilu

[ wiadomość edytowana przez: Paszczus dnia 2008-11-17 08:51:50 ]

ładna "morelka" wygląda na dobrze zachowany egzemplaż

Ten rocznik co mój. Jakie plany co do niego??

wiec dziekuje za pochlebne opinie i czekam na kolejne co do stanu autka to zachowany jest w orginale a co do planow odnosnie samochodu to chce zachowac go w jak najorginalniejszym stanie

Postanowilem troszke odswierzyc temat i wrzucilem wam fotki fiaciora po zakupie

ponizej fotki z poczatkowej fazy remontu silnika

a teraz kilka fotek z rozbiorki silniczka

[ wiadomość edytowana przez: Paszczus dnia 2008-12-15 09:57:47 ]

O losie! Przez durny serial znów będize wysyp "Kazików"

Fajny kredens. Jam masz głowicę na wierzchu to wyrównaj przegięcie kanału przed gniazdem zaworowym.
W nowszych głowicach jest dużo do poprawiania!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Kanta i właściciela znam,baa nawet pare fotek zrobiłem na JaworSprincie gdy dwa kanty stały obok siebie Jak ogarne temat to wkleje coś od siebie.

Ładny fiat i zmierza w dobrą stronę wnioskując z rozmów z właścicielem

Cytat:
2008-12-15 12:04:13, HEMIGTX pisze:
Kanta i właściciela znam,baa nawet pare fotek zrobiłem na JaworSprincie gdy dwa kanty stały obok siebie Jak ogarne temat to wkleje coś od siebie. Ładny fiat i zmierza w dobrą stronę wnioskując z rozmów z właścicielem

wiec z niecierpliwoscia czekam na fotki

Ładny kant byłem przy zakupie i gdyby nie kolega to ja bym był właścicielem tego fiata,trochę żałuję że nie jest mój

Cytat:
2008-12-21 20:42:54, Remus_86 pisze:
Ładny kant byłem przy zakupie i gdyby nie kolega to ja bym był właścicielem tego fiata,trochę żałuję że nie jest mój

hm przez miesiac byles nawet wspolwlascielem za to Remek i pozostali koledzy wrzucam wam fotki z podrozy z Zabrza DTS-ka

Ładny. I kolorek sympatyczny (ponoć najmniej rdzewny). Tylko błagam. Nie KAZIK
A jakieś plany silnikowe są, czy seria wyremontowana?

co dzień koło niego przejeżdżam i dalej nie wiem czyj on jest
ale na prawdę ładny

Cytat:
2008-12-30 18:53:06, Wujek-Kajtek pisze:
A jakieś plany silnikowe są, czy seria wyremontowana?

Silnik seria po kapitalce jak fundusze pozwola to moze kiedys bedzie 2,0 dohc

Cytat:
2008-12-30 20:46:48, malyglod pisze:
co dzień koło niego przejeżdżam i dalej nie wiem czyj on jest ale na prawdę ładny

hmm w tej chwili nie taki ladny po stoi i zrobil sie troszke brudny hmm masz w profilu moje gg jak chcesz to sie odezwij i umowimy sie na osobiste ogledziny

Cytat:
2008-12-31 17:53:28, Paszczus pisze:
hmm w tej chwili nie taki ladny po stoi i zrobil sie troszke brudny hmm masz w profilu moje gg jak chcesz to sie odezwij i umowimy sie na osobiste ogledziny

spoczko

Cytat:
2008-12-31 17:52:08, Paszczus pisze:
moze kiedys bedzie 2,0 dohc

ahh wiedziałem zuułooo

Na dzien dzisiejszy samochod stoi pod sniezna puchowa kolderka ponizej pogladowa fota

jak juz robiles fote to mozna bylo przy okazji odgarnac to biale scierwo

po dluuuugim postoju w piatek 13-go wspolnie z kolega Kamilem(Remus 86) uruchomilismy mojego fiatona po podpieciu naladowanego akumlatora i podlaniu paliwa do gaznika (czy tez macie problem z polonezoska pompa paliwa?) i posatnowilismy posmigac na parkingu pewnego centrum handlowego ponizej jedna fotka ktora nadeslal mi wyzej wymieniony kolega mysle ze wrzuci cos od siebie jak znajdzie chwile

ps jestem starsznie nie fotogieniczny