[s] Fiat mirafiori 1976r części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich !
Części pochodzą z rozbiórki dosyć ładnego egzemplarza (50 tys przebiegu) bez dokumentów;
-deska rozdzielcza bez pęknięć, z całym schowkiem, zamykaniem, niepołamaną prowadnicą zapalniczki oraz z bardzo ładną srebrną ramką (wokoł liczników szary plastik z ramką w idealnym stanie) 170zł
- listewki z całego auta, te boczne, 70zł, komplet
- atrapa bardzo ładna przednia, bez odprysków z kamieni i innych uszkodzeń - 120zł
- nowe kołpaczki na koła zielonkawe na felgi - 80zł
- tapicerka oryginalna (miodowo-czarna) stan bdb, nierozdarta kanapa kompletna, fotel pasażera, oraz idealne tylne boczki beżowe - 200zł (brak fotela kierowcy i przednich boczków)
- bardzo ładny tylne zderzak, idealny, wszystkie gumy się trzymają, nic nie odpada, chrom również idealny, zero bąbli- 200zł.

Chyba ogłoszenie zgodne z regulaminem? Jeśli nie, proszę o wskazówkę.
Pozdrawiam

pomyła w cenniku, deska 140zł.

pokaz nadwozie w jakim stanie i ile za skorupe?

kolego podesłał byś może fotki atrapy i tych kołpaków

interesuje mnie deska, czy jest kompletna (wszystkie ramki wylacznikow, ramka radia itd), czy drzwiczki schowka sa nie wylamane, czy mocowanie popielniczki nie jest wylamane? Poprosze fotki, wstepnie klepie

P.S.

interesuja mnie tez plastiki na slupki przednie od wewnatrz, plastiki na slupki srodkowe, orginalny korek wlewu paliwa i pewnie pare drobiazgow jeszcze sie znajdzie. Mam taka mirafiorke papierową jakby ktos bardzo chcial reanimowac ten egzemplarz...

fiatabarth - buda nie na sprzedaż
_Areo_ - atrapy już nie ma, kołpaczki wrzuce jutro.
kosa131 - czytaj opis, deska cała, schowek cały, bez pęknięć, prowadnica popielniczki cała. Nie ma licznika, 2 paneli od przełączników i osłony radia. Korka i słupków nie mam. Jutro fotki deski

poszły PW.