[S] Części fiat 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Do sprzedania posiadam:serwo(1sztuka uzywka 25zł ,1 sztuka nieuzywana 40zł),hak holowniczy oryginalny z fiata 125p 35zł,3sztuki halogenów przednich 15zł/szt,gaznik używany 20zł,zawory ssące i wydechowe nowe 4zł/szt,pokrywa zaworów nieuzywka 30zł,kilka zestawów naprawczych do tylnich hamulców całosc 20zł,pierścienie tłoków ,panewki tłokowe,przewód doprowadzający olej do pokrywy przedniego łożyska głównego 5zł,pompa wody(raczej uzywka powinna być sprawna ale głowy nie daję) do tego koło pasowe ze sprzegiem elektromagnetycznym oraz nowy wałek kompletny z łożyskiem 30zł,uszczelka pod głowice nowa 10zł,końcówki drążków te dłuższe(4 sztuki nowe) 15zł/szt,2 sztuki drążków kierowniczych (chyba używki,albo bardzo mało używane)20zł/szt ,wałki sprzęgłowe(2 sztuki wyglądaja na nieużywki) 15zł/szt,pierścienie synchronizatora 3 biegu do tego piasta synchro ,ząbki sprzęgłowe koło zębate(to wszytsko to elementy synchro 3 biegu)całosc 35zł,tzw choinka od skrzyni biegów 35zł,klocki hamulcowe(2 sztuki nieuzywki kilkanascie uzywanych ale nadające sie bez problemu do dalszego użycia) całosc 20zł,pasy bezpieczeństa(2 kompletne zestawy)60zł 1 komplet,wężyki hamulcowe 5zł/szt,zbiorniczek płynu hamulcowego 10zł,silniczek wycieraczek wraz z mechanizmem 20zł,silniczki do spryskiwaczy 10zł/szt.Co do cen napewno się dogadamy Smile Zdjęcia sa tu: http://www.fotosik.pl/moje_zdjecia-5.html login:artek8787 , hasło:1234 .pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: artek8787 dnia 2011-05-31 22:54:07 ]

podaj ceny , inaczej ogłoszenie wylatuje -> patrz regulamin

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

rezerwuję pompę wody z przyległościami i proszę o fotki.

ten hak ma jakas tabliczke czy cos?

kilka zestawów naprawczych do tylnich hamulców całosc 20zł, - co wchodzi w skład?
przewód doprowadzający olej do pokrywy przedniego łożyska głównego 5zł, - nowa? foto? do Fiata czy Poloneza?

kilka zestawów naprawczych do tylnich hamulców całosc 20zł -biore

No zaraz, po to pytam, że jestem zainteresowany. Czy tu za każdym razem trzeba wklepać formułkę "klepię"?

fotka zestawu naprawczego jest już na fotosiku,cena za całośc .Fotki pompy wody będą wieczorem.Hak nie ma tabliczki z napisami czy coś.przewód doprowadzający olej do pokrywy przedniego łożyska głównego nowy fotke dodam wieczorem do fiata 125p.

[ wiadomość edytowana przez: artek8787 dnia 2011-06-01 12:13:17 ]

To ja te dinksy od ręcznego bym łyknął na 100%

A żeby było łatwiej, to chyba lepiej klikać tak:
http://www.fotosik.pl/u/artek8787

fotki pompy są już na fotosiku,znalazłem do tego jeszcze 2 sztuki wałków z łozyskiem nowe,oraz koło pasowe ze sprzęgłem elektr, nieuzywane,pompa złożona,kręci się swobodnie ,nic w środku nie lata,nic nie pourywane,chyba wyciągniete z fiata wujka przed złomowaniem.Więc cena za cąły zestaw pompy jak na fotkach 40zł.Przewód doprowadzający olej do pokrywy jednak używany w srodku troszke zalega starego oleju trzeba by przeczyścic,znalazłem do tego 2 sztuki nowe zaworów reg. ciśnienie oleju.Dinksy to te zestawy chyba? jesli zainteresowany to na PW do dogadania.Są nowe fotki z łożyskami,uszczelkami itp nie wiem do czego są

[ wiadomość edytowana przez: artek8787 dnia 2011-06-01 16:10:13 ]

Zarezerwowane:pompa wody,zestaw naprawczy tylnich hamulców,uszczelka pompy paliwa,duza uszczelka czegoś tam ,halogeny 2sztuki .Reszta nadal czeka na nowego właściciela

up

Kilka nowych rzeczy do sprzedania:cewka zapłonowa używana oraz sporo zapasowych części do niej,drążki długie kierownicze (2 sztuki nieużywane),Piasta przesówka 1-4bieg do tego łożyska,zamek do drzwi nie używany,płytka z prostownikami dodatnimi(nieużywana).