W muzeum w kraku....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niewiem czy ten temat był czy wiecie może o nim jeśli był to proszę o usunięcie....

Mianowicie dziś byłem w muzeum inżynierii miejskiej na wystawie o fizyce......oglądnołem wszystko a koleżanka mnie woła żebym przyszedł patrze a tam stoją autka stały tam Bosmal 650 (czyt. fiat 126 cabrio) fiat 126 elx z ostatniego dnia produkcji...3 df jeden normlanie klasyk ze znaczkiem LICENCJA FIAT na boku z '68r... nieużywany od nowość i 2 nowsze wersje.. Polski Fiat 508 III Junak następnie jeszcze Warszawa 223 ,204p ,201 Syreny 102, 104, 105, Prototyp mikrosamochodu Smyk i Prototyp mikrosamochodu Mikrus ale najładniejszy był ten df chromy......mniam...żałuje że aparatu niemiałem

Byłem w tym muzeum, mam fotki, wrzuce je jak bedę miał czas poszukać wolnego serwera

A ja czytałem artykuł i oglądałem fotki z tego muzeum. auta wypas!

Oto stronka tego muzeum jest tam pokazanych tylko kilka autek...
TUTAJ wchodzićie klikaci Siedziba Muzeum - wystawy stałe... i zjeżdzacie trochę na dól i pisze Z dziejów polskiej motoryzacji...

to ja mieszkam w krakowie i mnie tam jeszcze w tym muzemu nie było?
może ktoś jeszcze z Krakowa nie był?
musze sie tam wybrać w najbliższym czasie

no wlasnie!
mysle ze znajdą się chętni na wycieczke!
wstępnie kilka osob juz zapytalem i widze u nich chec odwiedzenia tego muzeum.
moze wybierzemy sie w kilka osob z klubu?? co wy na to? jakas relacja moze itp..
wiec piszcie czy chcecie i kiedy macie czas. to ustalimy cos wspolnie.

ja idę. byłem raz, ale strasznie mi się spodobało tylko trza na mounteza czekać, co by obfotkował moze powiemy władzom muzeum kim jesteśmy i walniemy artykuł

Ja tez chetnie pojde tylko mi pasuja godziny popoludniowe tzn po 15. Do ktorej jest to muzeum?

muzeum jest do 16

Yaro:
Cytat:
Byłem w tym muzeum, mam fotki

widynek:
Cytat:
trza na mounteza czekać, co by obfotkował

Cytat:
moze powiemy władzom muzeum kim jesteśmy i walniemy artykuł

to jest chyba dobry pomysl...

no ja tez oczywiscie ide ale kiedy??????????? no chyba nie dzisiaj?? a jutro jest otwarte??

no ja tez oczywiscie ide ale kiedy??????????? no chyba nie dzisiaj?? a jutro jest otwarte??

jak bedzie wiecej chetnych to ustalimy termin. najlepiej chyba jakas sobota jak jest tam otwarte wtedy.

Ale wam dobrze, czemu ja tak daleko mieszkam, ja ostatnio byłem w muzeum Norblina w stolicy i troche mam fotek ale niewiem czy ktos chce je pooglądać więc nie bede dawał bo i tak pewnie wszyscy już widzieli te fiaciki i polonezikiz tego muzeum, ale fajnie było

Ale wam dobrze, czemu ja tak daleko mieszkam, ja ostatnio byłem w muzeum Norblina w stolicy i troche mam fotek ale niewiem czy ktos chce je pooglądać więc nie bede dawał bo i tak pewnie wszyscy już widzieli te fiaciki i polonezikiz tego muzeum, ale fajnie było

No autka szok i nieuzywane?? Chrostek ja chętnie przyjme zdjęcia niebyłem w warszawskim muzeum!!!

no miło ze ktoś sie odezwał, zdjecia będą dopiero w środe bo jeszcze sie nie zeskanowały a musze poczekać z tym do środy, ale masz je jak w banku

no ku... mieszkac w krakowie i tam nie byc.... WSTYD
az mi glupio

Cytat:
2003-10-18 22:11:56, Rutkus pisze:
No autka szok i nieuzywane?? Chrostek ja chętnie przyjme zdjęcia niebyłem w warszawskim muzeum!!!

Nieużywany to był tylko te df klasyk ...na takiego wygląda a i jeszcze malec z ostatniego dnia produkcji