Prośba do klubowiczów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie czy ktoś z was wymieniał może Rolke napinacza paska klinowego.Ta rolka jest wymienna tylko nie moge jej nigdzie dostać samej wszędzie oferuja cały napinacz.I z tym jest związana moja prośba,jak mógłby ktoś popytać u siebie w jakiś dobrych sklepach czy mozna takie coś dostac to będe bardzo wdzięczny.Ewentualnie napiszcie czy wogóle rolka jest możliwa do kupienia sama(może macie lepiej wyposażone sklepy)
Licze na was chłopaki !!!!!!!!

Skocz do firmy ELIT... napewno gdzies tam u Was jest...
www.elit.com.pl

Jak sie dowiadywalem to maja taka rolke... ale nie pamietam ceny... z Tym ze jak juz wymieniasz rolke to pasek tez by sie przydalo

Spróbój zapytać w Chorzowie na ul. Truchana - www.jadarsc.pl na stronie masz numer tel. Zadzwoń i spytaj. Nie sugeruj się cenami na ich stronie, bo w rzeczywistości mają o wiele tańsze. Kupowałem teraz części za przeszło 1tys. i mogę śmiało powiedzieć, że to w naszym regionie chyba najlepszy i najtańszy sklep.

550 zł za 4 gazowe Kayaby to chyba dobra cena co?? Jak myślicie??

Dobra !

Dzięki chłopaki wiedziałem że moge na was liczyć.Pepton dzwoniłem do chorzowa bo też w tym sklepie nie raz kupowałem częsci ale mieli do mnie zadzwonić jak coś znajdą i jak narazie cisza.Wstrzymam się jeszcze pare dni może ktoś z chłopaków coś znajdzie gdzieś u siebie a jak nie to będe musiał wyskrobać z portfela na nowy napinacz