| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sergiusz- Espero 1.8 CD+LPG Sosnowiec | 2003-10-04 11:46:31 Panowie czy ktoś z was wymieniał może Rolke napinacza paska klinowego.Ta rolka jest wymienna tylko nie moge jej nigdzie dostać samej wszędzie oferuja cały napinacz.I z tym jest związana moja prośba,jak mógłby ktoś popytać u siebie w jakiś dobrych sklepach czy mozna takie coś dostac to będe bardzo wdzięczny.Ewentualnie napiszcie czy wogóle rolka jest możliwa do kupienia sama(może macie lepiej wyposażone sklepy)
Licze na was chłopaki |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-10-04 12:22:06 Skocz do firmy ELIT... napewno gdzies tam u Was jest...
www.elit.com.pl Jak sie dowiadywalem to maja taka rolke... ale nie pamietam ceny... z Tym ze jak juz wymieniasz rolke to pasek tez by sie przydalo |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-10-04 15:45:48 Dobra ! |
Sergiusz- Espero 1.8 CD+LPG Sosnowiec | 2003-10-04 16:03:09 Dzięki chłopaki wiedziałem że moge na was liczyć.Pepton dzwoniłem do chorzowa bo też w tym sklepie nie raz kupowałem częsci ale mieli do mnie zadzwonić jak coś znajdą i jak narazie cisza.Wstrzymam się jeszcze pare dni może ktoś z chłopaków coś znajdzie gdzieś u siebie a jak nie to będe musiał wyskrobać z portfela na nowy napinacz |