Zdjecia mojej bialej strzaly...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W koncu moglem umiescic zdjecia mojego kaszla na forum
Napszcie co o nim sadzicie i jak ogolnie, waszym zdaniem sie prezentuje

Poki co na zdjeciach nie widac kilku detali ale jak tylko dostane w swoje rece cyfrowke to porobie kilka zdjec.

A i jeszcze jedno Te wsiurskie kolpaki na kolach to wersja oszczednosciowa, braklo kasy na renowacje felg... Obiecuje zmienic Gleba na wiosne.

Pozdrawiam. Zdjecia pochodza ze zlotu PFT w Rzeszowie 20.09.03
Gdzie jak widac mialem przyjemnosc startowac

Zamieszczone za zgoda autora: Czuczu.

Oczywiscie w profilu

Jak wczoraj mówiłem fajny kshell.
W realu wygląda lepiej !!!!!

I nawet fajnie jeździ - brawa za odwage w pseudo kjsie !!!!!
Fajnie tyłek w aucie siada jak bieg zmieniasz.

Jak bede sie lepiej czuł wytne fragment z twojej jazdy w kjsie i puszcze link

no to masz moja autoryzacje dzieki

www.czuczu.neostrada.pl/m1.mpg - niebieski maluch mały fragment niestety nie nagrałem wiecej.

www.czuczu.neostrada.pl/m2.mpg - maluch dejty w akcji To akurat kamerowałem ja wyswietlacz lcd w kamerze jest dziwny i nie potrafiłem dobrze ustawić jasności !!

www.czuczu.neostrada.pl/m3.mpg - maluch kolegi usa - taka ksywa widac chyba dlaczego.

Ten 3ci film nie ja kamerowałem a kolega nie potrafił uzyc zooma

ogólnie pojawi sie w sieci film - 200 - 500 mb 40 minut ze zlotu + wgrane zdjecia napewno dam do tego link jak tylko będzie

Ups juz działa pomyliłem rozszerzenia

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2003-09-21 22:30:20 ]

Nie lubię zderzaków P4. Bardzo ładniutki lakierek. Zadbany. A tak to seryjny. OBY URODZIŁY SIĘ PIENIĄŻKI I PLANY

Cytat:
Nie lubię zderzaków P4. Bardzo ładniutki lakierek. Zadbany. A tak to seryjny. OBY URODZIŁY SIĘ PIENIĄŻKI I PLANY

Plany: Pojechac na szrot w poszukiwaniu chromu... Mam na mysli zderzaczki(tez mi sie moje nie podobaja) Lusterka, klamki i zamkniecie klapy silnika.

Na wiosne renowacja i malowanie na bialo felg(preferuje maluchowskie) no i obnizenie, bo na zime nie ma sensu tego robic

Vizual w malaczu to trudna sprawa...

fajnie że biały...
Troszke seryjny, ale po lakierze(fajnie że zlikwidowałeś wszystki listwy)
Swoją drogą to jest corfu 224?

Cytat:
fajnie że biały...
Troszke seryjny, ale po lakierze(fajnie że zlikwidowałeś wszystki listwy)
Swoją drogą to jest corfu 224?

Szczerze mowiac to nie wiem Wiem tyle, ze ponoc merole sa tym malowane...

Trudna sprawa vizual powiadasz ... Polecam jakieś ciekawe 12 calowe lub 13 calowe felgi stalowe lub aluminiowe. Może jedą wycieraczkę. A może w jakiś ciekawy sposób zmodyfikowaną tylną klapę, niekoniecznie na "czysto" ...

Fajny maluszek, powodzonka z planami. Już pisałem w jednym poście że lepiej mieć serie niż np. takiego jak ten ala Lamborgini

gitara seria troche kasy i roboty i będzie fajny mam sentyment do koloru białego, powodzonka

Najważniejsze, że jest zadbany, tylko jak go będziesz robił żebyś go nie schamił ale podejrzewam, że masz gust podobny do Mocha więc powinno być ok .

Racja Simon Malacz Mocha jest zajebisty. Twoj tez mi sie podoba. Klapa jest The Best. A tak poza tym to nie martw sie nie schamie swojego...

Pozdrawiam

no dejta , dejta wkoncu sie doczekales .... pamietam malczana wczesniej (zielony groszek) hehe .... tylko pamietaj nie przesadz z autoerotyką .... do zobaczenia na swiatlach ....

Niebieski maluch na filmie pierwszym to Pierwej (dzyn) nie zapominajmy o tym

Niebieski maluszek z filmu 1szego jechał jak głupi.
miał fajne poszerzone felgi !!! i silniczek tez spoko
( na pych odpalany )
A co do chromów to sie robi nudne przedtem miałes chrom i to było cos !!!!!
A teraz weź zabłysnij chromem albo z innego auta albo chrom + spoilery i poszerzenia bo chromów coraz wiecej na drodze .