MotoNews.pl

Samarka cabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Sorry chlopaki,cosik zdjec nie umiem wstawic
Bede probowal dalej

zdjęcie musisz miec umieszczone na jakims serwerze lub na stronie www.Z dysku twarde nie załadujesz

ok,dzieki zaraz sprobuje.....

cabrio
ostatnio widziałem taka w warszawie, tylko że niebieską, stoi czasami w okolicach placu starnkiewicza i alej Jerozolimskich

Fajna - ale cena jak dla nas chyba....zaporowa
i choć to lepsza wersja(zderzaki , felgi , kolorek metalic, mpi itp. to moim zdaniem drogo... to prawie 23 tys złotych nie licząc podaktu i cła.

ogólnie żecz biorąc ładna i to mnie sie podoba ale szkoda że nikt nierobi zadaszenia do samarki sam miałbym ochote to zrobić ze swoją a szkoda bo miałbym kabrio !!!!

najbardziej to mi sie podoba ta skorka w srodku)))

Dopiero teraz przeglądnąłem resztę zdjęć...faktycznie tapicerka tez niezła :

Nieezzzzzzzzła.

Ale czy ta skóraw środku mi się podoba, nooooooooo nie wiem. Chyba nie. Na pewno nieeee

że niby jak mam sobie obejrzeć resztę zdjęć bo niemieckiego, to ni w zą nie kumam...

gdybym nigdy nie widział samarki, to nie powiedziałbym, że to może być łada. to jest w ogóle pierwsza Łada cabrio, jaką widzę i jestem w szoku, że może być taka ŁADna ale fakt - cena odstrasza...

ok,już nieważne-znalazłem (jednak pani od niemieckiego zasiała we mnie trochę ziarna wiedzy )

[ wiadomość edytowana przez: magik dnia 2003-12-30 16:14:22 ]

a jak w wypadku przewrocenia na dach??? nie widac palaka przeciwkabotazowego zbytnio.

Witam
Tapicerka to taka sobie , ale pierwszy raz widzę samarę cabrio.
To jest przeróbka , czy jakas krótka seria ?
Pozdrawki

hyhy to ja powiem tak ze dla mnie idealne połączenie bo verryy podobaja mi sie Cabrio a jak by dodac fakt ze to łada to już odpływam Ś L I C Z N A

Kurcze... jak mozna tak zbeszczescic Samarke ???