Chromowanie -Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie mozna wykonac ten zabieg w naszym pieknym miescie.. bo mam zajefajne pierscienie na felgi ale przydaloby sie je odnowic

Misieq,jak masz takie same jak moje(zajrzyj w profil) to są one wykonane z nierdzewki - wystarczy je porządnie wypolerować.

no cos jak to.. wiem ze sa z nierdzewki... problem w tym tylko ze na dwoch jest rdza serio no i to juz kupa... zawsze jest sposob pociagnac chrom-efektem.. ale jak to wyjdzie to nie wiem

jak jest nierdzewka to rdza nie jest problemem kupujesz automax-a i bawisz sie w polerke... ja mialem taka atrape nibyy zardzewiala ale wwszystko zeszlo i wyglada jak nowa oczywiscie trzeba sie troche pobawic ale efekt jest zaj... a chrom efektem tego nie maluj bo i tak nie wyjdze taka jak to wypolerujesz. automax kosztuje 2.5 za tubke.

..jak ktos chce..oddam 2 pierscienie chromowane..nawet stan cacy...za freekoo;]..mowa o 13"

..ktos chetny...

..kto pierwszy;]

1-wszy
jestem chetny

drugi ale i tak nie che ja mam 14''

qubaletek!!!wielkie dzieki-jestes wielkiczekam na dostawe

wracając do tematu, to znam dwa punkty chromowania: jeden na wrocławskiej (jadąc od strony kleparza, to trochę za takim pawilonem z różnymi sklepami) po prawej stronie, drugą firmę znalazłem przez net (też kraków), ale za chromowanie powiedzieli prawie 2 razy więcej... firma się nazywała goraj czy coś takiego (wystarczy wpisać chromowanie kraków na wp.pl)