Szpilka o dwóch wymiarach-10" przechodzi w 8" - gdzie kupić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Jak w temacie.

Mądra poznańska głowa zakładająca gaźnik w aucie przekręciła szpilki, wskutek czego auto ssie. Lewe powietrze.

Nie mogę zastąpić szpilki 8" szpilką 10' ponieważ w pokrywie gaźnika jest za mało mięsa.

Gdzie kupić szpilki z powiedzmy 1 cm gwintu 10" który przechodzi w 8"?

Dziękuję

chyba tylko dorobic pozostaje

polecam w brwinowie ul projektowana - pan Bogdan

Kiedyś były takie zastępcze szpilki do klawiatury w lamuchu, (M10 było od strony głowicy a dalej M dawno tego nie wiedziałem, ale może w jakimś małym sklepie u was jeszcze leży takie cudo.

-----------------
--=RACE TECH=--

tylko te szpilki miały m8 i m10X1,25 z drugiej strony ale dobre były, twarde, mocowania wydechu się tym dobrse robilo )

wklej nowy gwint

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Już się bałem że naprawdę gdzieś masz szpilki po 8 i 10 cali bo Ci się troszkę symbole pozajączkowały.
Ale jeśli chodzi o M10 i M8 to na 99% to właśnie takie wymiary ma szpilka którą się przykręca jedną z łap do silnika w fordzie escorcie siódemce 1.6 16V. Nawet nie daje głowy czy ze względu na jakiś problem z założeniem jej nie zastąpiłem tego czymś i nie mam tej oryginalnej gdzieś w gratach.

Daj ten element gdzieś żeby wstawili CI "reperaturkę" gwintu V-Coil. Będziesz miał z tym spokój na zawsze

Vielen Dank für Eure Antworten