(S) wyrejstrowanego malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam dziś do sprzedania fiata 126p.Auto jest wyrejstrowane ponieważ zostało uratowane ze złomu.Prosze więc nie zadawać pytań czy ma dowód rejstracyjny albo oc i czy ma aktualny przegląd.Co do stanu auta blacha jest w stanie bdb jedynie drobne zaprawki lakiernicze na przednim pasie są potrzebne.Z tego co wypatrzyłem tylnie naroże pod lampą było łatane matą szklaną to poprawek i końcówka progu zaczyna brać ale tylko wyszlifować i pomalować nic więcej.Tak podłoga jak dzown podłużnice poprzecznica wszystko zdrowe.Zawieszenie w dobrym stnaie nic nie stuka nie puka hamulce przód był dobry więc go nie ruszałem zrobiłem tylko tył i jest bajka.Silnik seria 652 na prądnicy palony z bata zapala od pierwszego wymienione nowe sprzęgło bo stare się slizgało świece kable filtry olej nowy mineralny 15w40 lotosa.Cewka zapłonowa wymianiona kondesator i platynki tak samo.Opony w stanie dbd na tylniej osi kartoflaki dużo mięsa z przodu nie wiem jakie są ale na osi są te same mają jeszcze cycki.Maska jest czerwona białą posiadam ale jest poddawana renowacji bo niestety było troche korozji.Rok 84 listwy fl wlot st ogólnie taka przejściówka deska fl środe st.Podobno eksport ale nie ma podgrzewanej szyby itp więc nie wiem z przodu nowe światła i migacze.Przedziwne zderzaki nie mam pojęcia co to chyba jakieś rzemiosło.W układzie kierowniczym brak jakich kolwiek luzów samochód zapala od pierwszego chodzi jak pszczółka.Teraz troche wad jak to każde auto zmieniałem na drzwiach listwy i stare boczki były podziurawione więc je wyrzuciłęm nie mam chyba żadnych na podmianke więc boczków nie ma.Poza tym do założenia są pasy które dokładam były bez napinacza a ja chciałem z i dlatego stare troche odkręciłem ale są te z napinaczem dokładam.I ostatnia rzecz to chyczy łożysko w prawym tylnim kole dokładam nowe nie miałem czasu założyć.Auto chciałem jakoś zarejestrować bo buda itp naprawde zdrowa ale kupiłem poloneza i nie stać mnie na dłubanie przy 2 autach naraz.Do malucha posiadam mase części które moge dołożyć nowy tylni hebel wachacze tylnie przednie liczniki fl el koło zamachowe wykładziny karkołamacze lampy tylnie lampy przednie elektryka fl el 3 koła luzem kolumny kierownicze.Drzwi z eleganta maski tylnie klapy uszczelki części przedniego zawiasu bak alternator z obudowami termostat cewki itp.Ogólnie polecam niewielkim wkładem pracy można mieć fajne auto

Ogólnie biała maska jest masa gratów w razie co lepsze foto.I foto gratów tez oczywiście odbiór osobisty.Cena 500

Cytat:
2011-06-27 15:44:30, kaszel1510 pisze:
Cena 500

co to za zderzaki ??

Nie mam zielonego pojęcia w sumie nikt tego nie wie.Podejrzewam że to jakieś samo róbki.Pytałem po forach ale nikt nic nie wie na ich temat

wyglądają jak skrócone rzemieślnicze zderzaki do 125p. ostatnio jakiegoś dostawczaka z takimi widziałem.

Ej ja bym kupił od cb tego malucha masz go jeszcze ?

Dał bys numer tele i bysmy sie skontaktowali.