| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-09-23 00:23:05 Rino, z tego co ja pamiętam, to on mówił, że chcieli robić równoległe, ale nie znaleźli sponsora na nie i w związku z tym chcą tam organizować jakieś OS o długośći bodajże ok 2 km :>.
rajd architektów.... buahahhaha - niektórzy z nich przyjechali nawet w kaskach z interkomami |
Gadzio Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-09-23 00:28:25 byli też tacy którzy pomylili sobie jazdę na czas z jazdą na grzyby, zaliczając przy tym łąki.
P.S. Widynek nie wiesz czy te kaski od tych gości z porsche mają homologację |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-09-23 00:31:10 taaaa, homologację budowlaną w sumie, to nie wiem nawet kim był ten koleś, który o tym wszystkim opowiadał i nie wiem czy mam brać na serio to, o czym mówił |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-23 00:56:56 no to na co czekacie ?
wielki transparent - "szkola jazdy rajdowej" i uczyc ich jezdzic, a nie sie smiac, ze smiania sie kasy nie bedzie a tak to przynajmniej moze byscie cos zarobili |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-09-23 10:37:17 ci ludzie raczej nie wezmą nas chyba zbyt serio jeśli powiemy im, że w chwili obecnej nasze szkoleniówki to kilka malarków |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-23 12:49:32 no to moze pokazcie im jak jezdzicie, albo jakis maly zaklad o skrzynke piwa czy cos no przeciez oni maja porsche i imprezki to sie chyba maluszkow nie wystrasza, gorzej bedzie pozniej |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-23 14:42:22 I tu niestety racja!!!!!
Architekcji maja taką kase o jakiej mozna pomarzyc i tyle. maja mega mocne fury a potem objezdzaja ich na kjsach maluchami i innymi potworami by fso / fsm. Kasa to jedno a umiejetnosci drugie. Widziałem kiedys takiego jednego w subaru cfaniakował co to on za auta nie ma a potem był 19 za wieloma maluchami , cienkimi itp. ale liczy sie fakt ze dzieki nim wy bedziecie mieli plac - moze by tak sie wkrecic do rajdu architektów - zwyciestwo murowane |
BULLITT fiat Kraków | 2003-09-23 16:12:33
czuczu widze u Ciebie sklonnosc do przesady.........nie wszyscy maja niewiadomo ile kasy.Mam kumpla architekta .......ma gosc 3 samochody....ale w zasadzie za "groszowe" sprawy.....ma tez jaguara XJS V12 5.4 ...ale dal za niego 10 tys zl bo sciagal go z niemiec.Sorry Koniq za OT |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-23 18:42:24 Bullit ale tu mówimy akurat o tych co smigali na torze o czym pisali. Tak ot jak juz jestemy przy wyzszych sferach to bylem ostanio na zlocie motocyklistów psudo harleyowców. Jak sciagneli kaski to wyglądało jakby smietanka zjechała sie z polski cos jak na balach charytatywnych itp , od małego zawsze jeździłem na takie zloty najpierw żnin potem , kłobuck.. Byli sami pasjonaci - a teraz ?? Wielu pasjonatów ale i wielu Architektów , prawników , lekarzy itp. Była moda na motory - kazdy robił prawko i kupował, powoli sie zmienia na samoloty i sciganie. A co do tego twojego kolegi. Zobacz ile kosztuje nadzór nad budowa np a potem przy odbiorze ile sie zwykle płaci by dom zgadzał sie z planem Niejednokrotnie zarabiaja spora kase co poradzic. maja widzimisie zeby sie scigac - i wyjdzie to na dobre torowi bo pokryja nowym asfaltem lotnisko . Tylko sie cieszyc !!! |