[S]Fiata 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam z ciezkim bolem serca zmuszony jestem pozbyc sie mojego pomaranczowego kanta.Cala historia zwiazana z zakupem reomntem itd opisana jest tutaj.Zalezy mi by samochod trafil w "dobre rece".Cena 1000zl raczej nie do negocjacji w cenie moge dac wszystkie zebrane czesci do samochodu czyli m.inn nowy wydech komplet szyb felg z wypustkami pod chrowane kalpaki(do renowacji) nowiutkie chromowane kapsle kilka kartonow drobych czesci.Zainteresowane osoby zapraszam na pw badz na gg 130 42 967 prosz pisac rowniez kiedy jestem niedostepny.

te kapsle sprzedasz osobno ?

Cytat:
2011-07-13 22:51:48, DJ_Turn pisze:
te kapsle sprzedasz osobno ?

to zalezy ile za nie bys zaoferowal?pozatym kapsle sa do mr nie te starsze to tak by byla jasnosc

poka no fote bo chyba nie myslimy o tym samym

jak z opłatami ? lpg jest ?

Cytat:
2011-07-20 18:49:09, LOBUZ88 pisze:
jak z opłatami ? lpg jest ?

Brak oplat.Silnik ni9gdy w zyciu nie widzial gazu.

Up panowie naprawde nikt nie jest chetny?Cena do delikatnej negocjacji.

Up jesli do konca tygodnia nikt nie zdecyduje sie na calosc rozwazam rozbiorke na czesci po tym okresie.

jak rozbierasz to rezerwuję kierunki niklowane

a fragmenty tylnych błotników byś wyciął ? no i jeżeli drzwi zdrowe to ile za komplecik

jaka tapicerka w środku ?

nowy błotnik 80 zł kosztuje to sie opłaca rzeźbić z gówna?

Boczki tylne jesli czarne i w stanie przynajmniej dobrym bym zakupil bardzo chetnie.

Srodek mam brazowy skaj ogolnie na siedzieniach pokrowce takze siedziska nie podziurwanione poprzecieranie jedynie boczek w drzwiach kierowcy jest troszke krzywi.Furious kierunki sa takie sobie lewy jest delikatnie pekniety trzeba dac podkladne pod srube(z tego co pamietam podczas montazu).Drzwi narazie nie ma mozliwosci wyciagniecia poniewaz samochod stoi pod chmurka .Aczkolwiek najchetniej sprzedalbym go w calosci tak jak stoi stad cena naprawde do rozsadnej negocjacji.

Cytat:
2011-07-28 15:08:11, fiolek pisze:
nowy błotnik 80 zł kosztuje to sie opłaca rzeźbić z gówna?

a opłaca się wymieniać cały fabryczny zdrowy błotnik bądź ruszać i ciąć nowe które kupiłem i sobie leżą żeby pobrać z niego kawałek rantu nie większy niż 10 cm ? bo ja nie widzę sensu, wiec zachowaj swoje teorie dla siebie

Paszczuś, PW

[ wiadomość edytowana przez: LOBUZ88 dnia 2011-07-28 18:12:30 ]

[ wiadomość edytowana przez: LOBUZ88 dnia 2011-07-28 18:13:12 ]

Up nowa cena 800zl a po weekendzie fiat leci na zmlom jesli nikt nie wezmie a naprawde szkdoa mi to robic .

Zdjęcia poproszę.
Podłużnice tył, podłoga bagażnika, podproża, podłużnice przód, rynienki dachu.

I jeszcze "kieszenie" bagażnika.

Nadaje się to w ogóle do jazdy?

[ wiadomość edytowana przez: jacekes dnia 2011-08-04 20:30:35 ]

Odnosnie pytan o aktualne zdjecia samochodu nie mam mozliwosci ich zrobic i wrzuc przykro mi bardzo.

Rozkręcaj na części coś sobie zarobisz... Np podsufitkę jeśli ładna bym klepał...

Panowie aktualne focisze samochodu

Poka foty pokrowców na siedzenia :!: