{s} Cromodora CD30 magnezowe 5.5x13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam komplet 4 felg Cromodora CD30, felgi magnezowe ze 124 rally abarth , 4.1 kilo sztuka. 5.5x13 et7. Felgi cale, bez pekniec , ale w stanie wizualnym takim sobie, , vide fotografie. Kult ,szpan ,legenda ,wypas, PRL, Jaroszewicz na takich pukal Maryle Rodowicz, niemiec bardzo plakal, tylko dla konesuara i tym podobne, 100 punktow do lansu, jak wystawie na allegro beda po 80 milionow jak zolty kaszel.... bla bla......

Cena mysle nie tak znowu odstraszajaca jak za kultowe prawie 40 letnie felgi 1500 zlotych. Jestem otwarty na negocjacje, ciekawe propozycje zamiany itp.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2014-01-16 16:42:37 ]

Piękne !!!
Jak jeszcze będą ,a uzbieram srebrniki to będę się odzywał .

klepie jak po dupie

Jesli Pat odklepie to ja klepie z propozycja zamiany na

Zdjęcie pogladowe

Czyli na cd3 13/5 lub 5,5 nie pamietam 4x98

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2014-01-17 00:05:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2014-01-17 00:06:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2014-01-17 00:07:16 ]

Zamienie na snopowiazalke!

Nie masz snopowiazalki ty oszuscie z 2 obszaru platniczego!

nie odklepie tylko czekam na jakiś rabat a bart na gg nieodpowiada.
Poszukuje tez kleeblatt 7 calowych i 5 calowych

Pat sorry, ale gg dawno nie uzywalem, zapomnialem chyba nawet hasla

Najchetniej bym zamienil za cromodory 5x108 14x6.5 cala z fiata 130 sedan, ale w cuda nie wierze, a jakis powalony typ w Warszawie ktory takie felgi sprzedaje chce tylko 4000 zl za nie i nie chce sie pewnie zamienic.

Pat byl pierwszy, wiec on sie musi wypowiedziec w temacie ostatecznie, dla osob pytajacych tu i na priva odpowiadam, jesli Pat sie rozmysli, to kola sa do wziecia, promocja cenowa moze polegac na tym, ze je zapakuje ladnie i pokryje koszty wysylki.

wrzuc mi na maila cene dla starego znajomego pat@fbwalczyk.pl niestety nie mam nic na zamianę co by cię interesowalo..

Pat sie rabatuje a ja moge pare stówkę do wymiany dorzucić
Pat na ciul ci te fele jak szukasz innych

dzieki poldrive, ale cd3 nie mam na co zalozyc, tzn moglbym do pandy 4x4 , ale nie bede orac starych cromodor w blocie i lesie a na asfalt mam juz dwa komplety stalowek a do reszty aut mi 13 cali nie wejdzie/nie pasuje. Wymienic moglbym sie na jakies fajne felgi do fiata 130, czyli 5x108 cromodory speedliny itp pasujace do auta z przed 42 lat.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2014-01-17 14:20:33 ]

Nóż tym rozstajemy. Bedzie cieżko. Zastanawiałeś sie nad adapterami zmieniającym rozstaw koszt w granicach 200zl.
Ja zastosowałem takie rozwiazanie u siebie wizualnie wyglada lepiej większa dostępność felg i w lepszej cenie.

mam juz adaptery na fiacie 130, z 5x108 na 5x120 w 5x120 duzy wybor felg, ale malo co pasuje/podoba mi sie, poza tym chce miec felgi z sedana 130 w 14 calach z baloniastymi gumami juz sie najezdzilem na 16kach.

felgi już zmieniły właściciela.

Poldrive - dobra felga nie jest zła. A piwnice mam przepastne

Pat lepiej w złoto inwestuj magnez sie utlenia heheh.
Jak bedziesz chciał do kolekcji cd3 to daj znać auto mi z puchło
I fele leżą .