| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2003-09-17 08:47:54 Przy materiałowym obicu użyj miękkiej szczotki - w ten sposób najlepiej usuniesz brud; stosując łagodniejsze narzędzia jedynie go rozmażesz i efekt będzie jeszcze gorszy niż przed ingerencją |
benezis Kiła Sportage 2.0 MR ... Żyrardów | 2003-09-17 08:59:15 Urzyj wanisza do dywanów i gąbki do podsófitki a do siedzeń szczotki i gąbki |
dera corolla 1,6 XLi w-wa | 2003-09-17 20:58:06 tylko środki w piance potem to wyschnie i odkurzaczem to zciągnij tak z 2 razy i będzie ok sam to robiłem |
KrzysioVW [H] W-wa | 2003-09-18 23:55:35 Najlepszym sposobem na umycie samochodu w środku - tapicerka, podsufitka - to wąż strażacki i woda pod ciśnieniem A poważnie - to mialem jedną plamę na siedzeniu kierowcy - przez rok raz na jakis czas probowalem ja wywabic pianką (superspecjalna do samochodu) i dupa z tego wyszła blada. Rok czyscilem i zawsze tak samo... ze 2 miechy temu wiąłem mydło, zwilżoną wodą gąbke (taka co po drugiej stronie ma troszeczke chropowaty materiał) - i śladu nie ma! Miodzio! Szczotka moze i sie nada na tapicerke, ale podsufitka jest zbyt delikatna na szorowanie... |
Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2003-09-25 09:21:35 Wczoraj zabrałem się za siedzenia w moim aucie. Nie były co prawda zbyt zapuszczone, ale przez 12 lat eksploatacji miejscami, zwłaszcza na krawędziach tapicerka zmieniła kolor z szarego na bury... |