| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() michasmaniak FSO Polonez Sosnowiec | 2003-09-22 15:02:37 |
Krzemowy Fiat 126 Skoczów | 2003-09-23 21:47:39 Oj panie masz pan rację. |
Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2003-09-23 21:58:23 Powiem tak ta pani ma swój świat swoje kredki i kolorowanke, swoją wypowiedzią obraziła posiadaczy miłosników i konstruktorów fiacików z lat 70.My wiemy swoje!! |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-24 01:28:39 no comment.
ps. Trzeba mieć swój styl i własne zdanie, a nie brać tylko wszystko jak w reklamie. (sam nie czuje kiedy rymuje [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-09-24 01:29:04 ] |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-24 12:08:25 Wiecie co ???
Z ręką na sercu jak czesto myjecie swojego kanta ????? tak patrzyłem dzisiaj po miescie i połowa kantów / poldków jest cała w rdzy !! Nie dotyczy to plusów by fso i nic pozatym !!!! My jestesmy wyjątkami ale wiekszosc osób uważa kanta / poldka jako woła roboczego lac i jechac az sie zepsuje !!! Czesto czytam jej artykuły z nudów i w sumie to ona czesto ma racje Takie kluby jak fso i F&F i im podobne staraja sie złamac ten stereotyp ! Ps. Z zycia jak zobaczyłem auto barryego po umyciu to myślałem ze je pomalował - przez 1,5 roku nie widziałem czystego i sie zdziwiłem |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2003-09-24 12:14:29 masz racje czuczu takie nastaly czasy kanty gina nawet na zlomach ich malo coraz czesciej poldki akwaria i w ogole
|
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-24 12:31:27 Zauwazcie ze ona to pisała 3 lata temu Jadąc po wawie i innych wiekszych miastach widze coraz mniej kantów !!! Kant powoli jak warszawa znika - ludzie eksploatuja tak długo az cos sie zepsuje i złom i wtedy sobie ten osobnik kupi starego poldka. Wystarczy stanac pod marketem i zwykle poldki albo to plusy - w miare dobry stan , albo total rdza - albo całe - szpachla na rdze i farba sprayem - i katowanie do póki sie nie rozleci . Nawet u nas kantów jeździ coraz mniej jak byłem mały co drugie auto na drodze to maluch a co trzecie kant .... A teraz nic. A co do poldków to na swiatłach zwykle siedze w nich starsi panowie w kapeluszach z brzuszkiem. Ew młodzi gniewni !!! Taki los tych aut . |
Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-09-24 12:55:36 Malców takich też nie brakuje (przy najmiej u mnie). To smutne, że ludzie nie dbają o swoje furki |
kaovietz F&F Sympatyk PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2003-09-24 14:18:24 A ja bym aż tak nie krytykował Pani Bakuły i nie przejeżdżał jej malcem albo kantem Jescze jedno:jadąc w dłuższe trasy zawsze staram się "pozdrowić"kierowcę napotkanego 125 - zazwyczaj jednak za kierownicą siedzi totalny burak z wąsami,ubrany w waciak i nic z tego nie rozumie.Takie są smutne realia |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-09-24 16:37:54
Bo ten najlepszy jest jeszcze w fazie doprowadzania go do stanu w którym już wystarczy tylko dbać A będą co najmniej 2, a jak dobrze pójdzie to 3 zadbane Kanty z mojej stajni |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2003-09-24 16:54:20 Fakt... Tak sobie pomyslalem i stwierdzam, ze zdecydowana wiekszosc fiatow i malaczy sa jakies zgnile i malowane sprayem. Nieliczni potrafia dbac o swoja fure. Ale nie mozna tez zapominac, ze nie wzystkich stac na odpicowanie samochodu nowym lakierem, ciagle naprawy itd. Prawda jest tez, ze starymi poldolotami i dfami jezdza faceci z brzuszkami Ale: Ton jakiego uzyla pani redaktor nie jest ok. Nie wszyscy przacuja w "gazecie" i nie wszystkich stac na bete albo merola |
evilone F&F Sympatyk Krowa126 ETG Toruń | 2003-09-24 20:30:22 http://info.onet.pl/804031,135,item.html
jesli sie nie byle to ta sama pani jest |
MAGNUM 125 Reda | 2003-09-24 23:43:16 hehe , nie powiem ze dobrze jej tak bo sam mam problemy ze skórą..a czy przypadkiem ten wypadek nie był spowodowany przez jakiegoś buraka w poldku albo kancie?- od tego się zaczeło, nieudana operacja.. moze kobieta dostała urazu?
przemilczmy po prostu ten temat pustym postem |
migiel 126p Ciechocinek | 2003-09-25 10:52:22 Prawda jest taka, że jak burak jeżdzi samochodem to nie ważne czy to kant, malec czy beja - fura i tak prędzej czy później będzie wyglądała strasznie. A co do zachodnich wraków to sam widziałem jak koleś z dwóch skorup zespawał jedną Ja mam tylko kaszelka ale za to zadbanego |