MotoNews.pl

Coś trze...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś rano kilka razy usłyszałem basowy odgłos tarcia po wciśnięciu hamulca czyżby przysza pora na klocki?

macmind

ps. po paru hamowaniach przestao...

Zobacz czy tarcze nie są za bardzo zryte

Zimno jest nie chce mi się
ale ciekaw jestem ile za klocki na przód (lucas) bo z tyłu mam bembny. A te na które mam to wg. moich ustaleń mogą mieć koło 9000 z czego ja na nich zrobiłem jakieś 7000 po mieście ....

macmind

Bodajże 40 zł komplet na przód. (Lucasy). Mam takie juz z półtora roku=ponad 25000km.

A nie powiedziane że jak trze to klocki do wymiany, jak nie zajrzysz to sie nie dowiesz. Jak jak założyłem nowe to do dziś co jakiś czas coś trze i hamsko to słychać. Nie ma to jak Fomarki

mi tarlo mocno i oczywisic eklocki byly do wymiany ale i tarcze bo byly zryte jak cholera a moj znajomy mechanik powiedzial mi ze nie ma sensu na takie tarcze dawac nowych klockow. tak wiec mam tarcze tez nowki i jest cool

Jak mi ostatnio cuś tarło, to sie okazało, że tyły do roboty.
Okładziny Lucasa : 60 zeta
cylinderki, bo j!@#$ne puszczały płyn: 88
i do tego odpowietrzenie, dolanie płynu i zrobienie ręcznego tak, że teraz podnosze go jednym paluszkiem i mogę walić bąki na asfalcie.

Cytat:
2003-10-01 01:42:14, Grzech pisze:
Bodajże 40 zł komplet na przód. (Lucasy).

Tanio,ja w zależności od sklepu płacę 70-90 zł

W poznaniu są od 60 do 80 zł (hurtowniua daewoo) za komplet klocków z czujnikami z tym ze po 80 sa oryginalne z hologramem Lucasa.