| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pablox SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107'89 -była, ... Gdynia | 2004-08-25 19:40:34 Na allegro cos takiego widzialem.
specjalny material do porywania przodow glosnikow o duzej przepustowosci powietrza. |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-08-25 19:47:28 jak również dostaniesz taki materiał w sklepie ze sprzetem caraudio. |
Pablox SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107'89 -była, ... Gdynia | 2004-08-25 20:35:50 a TU jest link przykladowy do takiego materialu. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-08-25 22:33:48 Mily, kup gazete HI FI i muzyka i poszukaj w ogloszeniach.
szare bywaja, ale rzadziej, bo mniej producentow je stosuje (np. cabasse, elac, wharfedale....) - z przyczyn sadze praktycznych - szybciej sie brudzi. zreszta maskownica ma znaczenie tylko ochronne, bo do odsluchu lepiej ja zdjac... Cio z tego, ze material akustycznie "przezroczysty", jak ramka zaburza przeplyw powitrza.... nie ma akustycznie obojetnych maskownic! Kto smie twierdzic inaczej jest gluchy! Mily, a do kompa to i czarne moze byc. Wolniej sie usyfi a i efekt bedziue ciekawszy. Zawsze jakis nowy akcent na biurku ja na sczescie mam najtansze glozniczki aktywne z mertalowa oslonka. I nie zal mi ich nawet jak spadna, bo maja tylko popiskiwac. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-08-25 22:34:40 Mily, kup gazete HI FI i muzyka i poszukaj w ogloszeniach.
szare bywaja, ale rzadziej, bo mniej producentow je stosuje (np. cabasse, elac, wharfedale....) - z przyczyn sadze praktycznych - szybciej sie brudzi. zreszta maskownica ma znaczenie tylko ochronne, bo do odsluchu lepiej ja zdjac... Cio z tego, ze material akustycznie "przezroczysty", jak ramka zaburza przeplyw powitrza.... nie ma akustycznie obojetnych maskownic! Kto smie twierdzic inaczej jest gluchy! Mily, a do kompa to i czarne moze byc. Wolniej sie usyfi a i efekt bedziue ciekawszy. Zawsze jakis nowy akcent na biurku ja na sczescie mam najtansze glozniczki aktywne z mertalowa oslonka. I nie zal mi ich nawet jak spadna, bo maja tylko popiskiwac. |