PARANOJA - PRAWO JAZDY NA SZYBKĘ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich !!!

Właśnie podano w dzienniku TV - nie PRIMA APRILIS

że od dziś tj. 01 kwietnia 2003 obowiązuje przepis, że

kierowca jest obowiązany nakleić prawo jazdy [nowe] na przednią szybę

Policja ma być pod tym względzie BEZWZGLĘDNA i ma karać mandatami w wysokości 100,00 PLN

A GDZIE NASZE PRAWO DO OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH !!!!!!!!

mało tego te prawko ma być naklejone na szybę nawet jak samochód jest zaparkowany (nie zgodnie z przepisami) aby ułatwić ukaranie kierowcy mandatem za złe parkowanie.

Q......WA CO SIĘ W TYM KRAJU DZIEJE

POZDRAWIAM

Heniek

Inny samochód zderzył się z moim
nie ostrzegając o swoich zamiarach

[ wiadomość edytowana przez: Heniek dnia 2003-04-01 20:18:47 ]

może jeszcze dowód rejestracyjny

i to jest pomysł wraz z nie zamykaniem samochodów jest receptą na brak kradzierzy bo potrzebujesz jechać do miasta wiadasz do pierwszego lepszego samochodu i jediesz a potem wracasz innym samochodem

ludziska sobie jaja robią i tyle

To sa oczywiscie zarty. Mogliby sie lepiej postarac

Ale nie powiedzieli, ze to nie zart

Cytat:
Ale nie powiedzieli, ze to nie zart

Jutro powiedzą że to żart

Nie no oczywiście że to żart - już szybciej bym uwierzył w ten mój o limitowanej serii Warszawy

btw: ale fakt jest faktem że wszystkie prawa jazdy wydane przed 1983 rokiem straciły dzis ważność i tym samym jeżeli macie takie to proponuję raczej nie poruszać się po drogach

zart... ochrona danych wiec nie ma o tym mowy

dobry żart

Ciekawe jakby mieli to małe prawo jazdy zauważyć z daleka na szybie

Dobre dobre

Pozdr Ania

A co jeśli tym autem jeździ cała twoja rodzina, koledzy z drużyny piłkarskiej i firmy to co prawkami wytapetujemy sobie przedną szybę. Albo inaczej jeśli jeździmy dwoma poldkami to musimy nosić ze sobą przednią szybę coby prawajazdy od niej nie odkejać.

Tandeta, znam lepsze
Dziś wywinąłem dowcip że kupuję 2,0 do Oliego i Macha. Łykneli jak świeży beton

a ja dałem się dzisiaj nabrać jak dziecko! słuchałem jednej z 3miejskich stacji radiowych, gdzieś koło południa nie pamiętając zupełnie że dzisiaj primma aprillis i słyszę że ktoś włamał się do ZOO nad ranem i otworzył klatkę z PINGWINAMI i wszystkie pingwiny amba wsysła! i zaraz info że jakiś mieszkaniec dzielnicy Żabianka (ładne parę klocków od zoo) widział stado pingwinów pędzących w stronę morza !
gdybyście widzieli reakcję mojej dziewczyny, jak jej powiedziałem o tym jak mnie głupie radio w konia zrobiło

HEhehe
Dzis caly rower błazeja byl poswiecony " prawku dla kobiet od 18, a dla facetow od 21"
Taka beka ze koniec
Ale patrzac z 2 strony to chcial bym aby nasz cudowny rzad wprowadzil cos takiego i tym samym popelnil publiczne samobujstwo. Przynajmniej byl by spokoj

Mogli się postarać lepiej.

Na przykład podać wiadomość, że aresztowany został Premier rządu RP. - w myśla skandowanego nie raz hasła na wiecach protestacyjnych: "Znajdzie się cela na Leszka Millera"
Na pewno wiele osób by uwierzyło. Ale wtedy TVP mogłaby mieć poważne kłopoty. Jeszcze by na prezesa kwiatkowskiego wypuszczono jakiegoś Lwa albo inne groźne zwierzę

Oczywiscie ze to kawal, czy wyobrazacie sobie ludzi chodzacych ze swoimi szybami od samochodu
A jak bede jechal Polonezem a mam sie przesiasc na inne autko to jak?? bede szybe docinal??

Jak miller sie poda do dymisji to koniec....
(nie to ze go kocham)
Ale przeanalizujcie kto bedzie za niego !!!
Wyjdzie na to ze L.....!!!!!!!!!!!!!!!
Koniec!

Wole leppera od millera
Przynajmniej rolnicy beda mieli lepiej, bo nam miastuchom i tak nikt nie pomoze

Cytat:
2003-04-02 12:24:48, Formula pisze:
Wole leppera od millera

W takim razie może zrobimy jakąś małą blokadę

Oj panowie. Zahaczamy o politykę, a to już krok do kłótni
Mój dziadek powiadła:" jak się chcesz z kim pokłucić to rusz temat polityki albo kościoła"

prawojazdy od 16-tu
ZAWCZESNIE CZY NIEZAWCZESCIE OTO JUST PYTANIE?