[K]Chromowaną drzwignię ręcznego.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Kupię chromowaną dźwignię ręcznego pasującą do 125p. Kontakt gg 1047207 (niewidoczny) e-mail bing17@o2.pl
Pozdrawiam.

UP.

UP, Piotrek42gv masz jeszcze tą swoją ?

Jak to wygląda ?

Jak dźwignia ręcznego od Kanta, tylko że to chrom albo nierdzewka, już nie pamiętam.

UP.

mam taka od 132

Może być, prześlij fotki na bing17@o2.pl i podaj cenę.

50 z wysyłka
zdjęć nie mam chyba wiesz jak to wygląda

Wiem jak wygląda ale nie wiem w jakim jest stanie, ja chciałbym jednak kupić igłę

Jest jakaś fota na goglach ale mizerna.. Rób fotkę Winiar nie świruj...

Cytat:
2011-11-10 08:55:29, bing17 pisze:
Wiem jak wygląda ale nie wiem w jakim jest stanie, ja chciałbym jednak kupić igłę

igła to nie jest
w końcu ma 30 lat

Widziałem 30 letnie igły Poka foto, zobaczymy czy taka szpetna jest

Szukaj z łady. Tylko nie nową bo malowane są. Trzeba przerobić mocowanie linki ( z tego co pamiętam zeszlifować spaw i odwrócić ucho na linkę).

Narazie poczekam na fotkę od Winiara ale dziękuje za radę

Cytat:
2011-11-11 10:57:08, bing17 pisze:
Narazie poczekam na fotkę od Winiara ale dziękuje za radę

z fotka tak jak pisalem będzie problem
dzisiaj oglądałem tą dźwignie
brązowa rączka chrom ładny nie wygięta nie spawana działa blokada
itp pochodzi ze 132 mk3
stan oceniam na bdb

Jest takie coś jak mms jeszcze Prześlesz ? wysle ci numer na priv. Nie to ze chce kupić i sie wpierdzielam po prostu chce zobaczyć.

Cytat:
2011-11-11 18:45:08, faownik81 pisze:
Jest takie coś jak mms jeszcze Prześlesz ? wysle ci numer na priv. Nie to ze chce kupić i sie wpierdzielam po prostu chce zobaczyć.

Ale meczysz dupe. Dzwignie recznego w kancie widzial ? Widzial. To jest taka sama tyle ze o cm czy tam dwa krotsza i jest chromowana a nie pomalowana na czarno.

Uploaded with ImageShack.us

Józek meczę dupsko i męczyć będę gdy czegoś chce luzu trochę nie irytuj się(melisa ), dzięki za fote
Całkiem fajnie to wygląda do tego chrom ramki na przełączniki klamki, a nie czarność widzę, to klasa jest i ja jestem za