[s] Nubira Kombi 1,6 16V lpg "99

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania Nubirę Kombi z 99 r. z gazem. Silnik 1,6. Auto potrzebne było mi do pracy, ale interes się skończył i już mi takie kombi nie potrzebne.

Największy mankament auta to wygląd - trochę parkingowych przepychanek. Jest też trochę rzeczy do zrobienia - zepsuł się zamek w drzwiach przednich prawych, gaz jest do regulacji, stuki w prawym przednim zawieszeniu, tłumik końcowy do wymiany, do zmiany przełącznik zespolony (dokładam do samochodu). Wyszła homolgacja na butlę gazu, 27 grudnia kończy się przegląd. stąd niska cena. Więcej grzechów nie pamiętam. Ogólnie kawałek pakownego samochodu w dobrej cenie. 2500 zł do oddania lub 3000 zł do negocjacji

Zdjęcia w linku: http://otomoto.pl/daewoo-nubira-1-6-z-gazem-C22015496.html

Auto w Płocku, tel. 602128123

Zamek drzwi wymieniony, stuki w zawieszeniu ogarnięte, przełącznik zespolony wymieniony.

Cena do oddania: 2200 zł
Na dzień dobry trzeba włożyć ok. 600 zł (wyszła butla lpg - 250 zl, tlumik koncowy - 130 zl, zaraz wyjdzie przegląd - 160 zl).

Nowe zdjęcia: http://otomoto.pl/show?id=C22211948

Kurde gdzie wy tam ludziska butle za 250 zł macie...A co do auta - fajne tanie wozidło. Gaz masz sekwencyjny czy zwykła rura?

120 zł przedłużenie homologacji na butlę LPG na kolejne 10 lat.

Ale przecieżbutli się nie da przedłużyć na 10 lat, tylko max na 5?? Nieważne, nie róbmy off topa.

auto sprzedane, można robić offtop

Byłem w firmie która zajmuje się m.in. właśnie butlami w Płocku, powiedzieli że na 10 lat i że 250 zł.

Gdzie się robi za 120 zł? Mam jeszcze jedno auto (ale nie na sprzedaż ), w którym niedługo się gaz kończy i będę musiał zrobić Może być i na 5 lat!

mnie kiedyś mówili że pierwsze przedłużenie można zrobić na max 10 lat , a kolejne chyba 5

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Pierwsze badanie na 10 lat, następne na 5. Ale ja się mogę nie znać

Info mam od gościa ze stacji diagnostycznej (robiłem 14 grudnia) w Krakowie.
A gdzie to nie dopytywałem bo moja butla ma 3 lata dopiero.

Sluchajcie, a zamiast opowiadac co jedna pani powiedziala drugiej pani na stacji diagnostycznej albo w urzedzie, to nie mozecie wygooglac odpowiednich przepisow, ktore to mowia?

Gdyby tak zebrac w jedno miejsce to, co wygaduja diagnosci i urzednicy wydzialow komunikacji to bajki braci grimm poszly by sie schowac.

ale po co jak mamy dobre źródło - poochatego