MotoNews.pl
3 HIGH-END...? (26523/18) - PT

HIGH-END...?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem w trakcie naglaśniania mojej corollki i pszukuję wysokiej klasy 3-drożnego systemy odseparowanego (na przód oczywiście).
Mam więc pytanko do klubowiczów czy ktoś może mi coś polecić, cena narazie się nie liczy...

Może Phonocar model 2/803, ceny nie znam ale słyszałem to to w A3 i grało pięknie.

High-End mówisz? I cena się nie liczy? No, zazdroszczę Ci

To w tkim razie mogę polecić Ci zestaw firmy Focal, seria Utopia, model 165W3.
Cena - jedyne 4790zł. Focal to naprawdę dobre głośniki, znam je z domowego Hi-Fi. Polecam.
A do tego jakiś CD Nakamichi i będzie pięknie Ci wszystko grało

no pięknie _Artur pojechał po bandzie he he, jak polecimy tej wartości komponentami to cały zestaw zamknie się powyżej wartości Corolli i to w wersji TS he he, ale fakt że grać będzie pięknie choć znam kilka lepszych sposobów na wydanie powiedzmy 100 tysięcy aniżeli sprzęt grający, ale co kto lubi

Hej Hej Dziękówka za wszystkie propozycje!
Co do kasy to nie jest aż tak nieskończona ale nawet takie propozycje mnie interesują
Jak ktoś coś jeszcze ma to niech wali!!!!!

A będziesz słuchał utworu "Johnny B" ????? Remixa Down-a Low
To będzie dopiero coś

jak szalec to szalec ETON DISCOVERY 160SQ -jakies 3500 PLN tuner cd DENON ok 1600 USD netto i moze jakic piecyk U-dimension od 3000 PLN w góre i sub JBL z serii Gti ok 4000 i pełen HIGH END znajomy ma cos takiego w aucie i pare innych rzeczy tez liczonych w tysiacach ifakt gra zajeb....
P.S jak juz nagłosnisz furke to chciałbym posłuchac.
pozdr i powodzenia
jakby cie interesował wzmacniacz u-DIMENSION dwu kanałowka za 3000 (w tamty roku gosciu wygrała na niej zawody car audio) to daj znac ( N I E K R A D Z I O N A )

[ wiadomość edytowana przez: toyo dnia 2003-09-30 19:48:00 ]