Jako, że sprzedałem malca, pozostało mi po nim trochę części. Siostrowy nie chce się psuć, więc sprzedaję. Zainteresowanym zrobię zdjęcia. Preferuję odbiór osobisty, ale jeśli komuś będzie bardzo zależało to może podskoczę na poczte.
1. Blok Elx ze wszystkimi szpilkami, śrubkami. 40zł
2. 2l oleju półsyntetycznego venol- 30zł
3. Tłumik ST, roczny, lekki nalot rdzy- 20zł
4. nadkola plastikowe- 4sztuki- 30zł
5. Głowica ELx. lekkie pęknięcia między zaworami, jeździła do końca, po przebiegu 60kkm. rozmontowana, ale zawory, sprężyny i zamki mam. 40zł
6. miska olejowa 5zł
7. 2 rozruszniki kupione na szrocie jako zapas. stan nieznany, ale kompletne. po 15zł
8. wał od eleganta 20zł
9. nowe sprzęgło starego typu (okładzina z czegoś drewnopodobnego) 20zł
10. 2 seryjne koła zamachowe- jedno fl, drugie elx- po 20zł
11. 2 nowe linki ręcznego po 15zł
12. mojej roboty rura ogrzewania- aluminiowe spiro od silnika aż do wnętrza. 5zł
13. skrzynia biegów zapasowa, z półosiami. nie jeździłem na niej. Poprzedni właściciel mówił, że sprawna. 40zł
14. Obrotomierz elektroniczy z poloneza wyskalowany do 126p wraz z czujnikiem temperatury (gdzieś jeszcze powinien być czujnik pod blok malucha) Nigdy nie doczekał się montażu w aucie, ale działa na 100%. Jest to kątownik z cienkiej blachy z narysowaną skalą

bez czujnika 15zł z czujnikiem (jak znajdę) 30
15. 4 nowe świece bosh do bisa. 10zł
16. kołpaczki metelowe oryginalne, masakrycznie pokryte rdzą (farbę zdarłem i malowałem je chromem w sprayu) tylko do piaskowania i malowania, chyba że do rosta- 10zł komplet
17. resor z elxa, po 60kkm- 30zł
18. zwrotnice do regeneracji- 20zł
19. sprężyny 2 letnie dosyć sztywne. 30zł
Więcej nie pamiętam, ale można pisać jak by ktoś coś potrzebował to może mi się przypomni. Jak ktoś by brał więcej rzeczy to oczywiście ceny niższe.
Pozdrawiam