Prośba do osób ze Śląska - okolice Gliwic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, sprawa nietypowa, opiszę w skrócie...mam zamiar nabyć kanta w Gliwicach, brak OC i przeglądu, nie podłączony gaźnik, ale włąściciel może go założyć na miejscu, w ciągu 2 dni trzeba go zabrać z parkingu. Czy ma ktoś możliwość podholować go do siebie i przetrzymać przez np. 2-3 tygodnie zanim znajdę transport do Łodzi? Mój nr tel. 505 506 450.

[ wiadomość edytowana przez: drtomee dnia 2012-01-09 18:08:34 ]

pisz do Mar125

Już z nim gadałem w sprawie dowozu do Łodzi, ale na pusto zwykle lata w drugą stronę...ale w kwestii przetrzymania auta chyba się jeszcze do niego odezwę...

jestem z Gliwic jak sprawa wyglada ?

Cytat:
2012-01-09 18:22:26, drtomee pisze:
Już z nim gadałem w sprawie dowozu do Łodzi, ale na pusto zwykle lata w drugą stronę...ale w kwestii przetrzymania auta chyba się jeszcze do niego odezwę...

Dzięki za odzew, ale Fiat się już chyba zdezaktualizował. Słuch o nim zaginął, nie wiem czy się sprzedał, na pewno miał pewną wadę, otóż przednie prawe koło było dużo bardziej "schowane" pod błotnik niż lewe...właściciel twierdził, że to kwestia regulacji zawieszenia, ale w połączeniu z naprawianym prawym błotnikiem nabrałem podejrzeń...Może się koledzy wypowiedzą w tej materii bo mi oprócz przesuniętych podłużnic nic nie przychodzi do głowy...