Lampka oświetlenia bagażnika 2106

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcie albo opisać mi dokładnie jak i w którym miejscu ma być zamontowana lampka oświetlenia bagażnika w 2106? W jaki sposób jest ona włączana/wyłączana? W tej chwili dynda sobie u mnie bez żarówki na kabelku. Nie widzę też nigdzie jakiegoś patentu, który by ją włączał w momencie otwierania bagażnika.

Może to zdjęcie Ci pomoże:

Zerknij jeszcze Tutaj

[ wiadomość edytowana przez: brabus55 dnia 2012-02-24 11:48:14 ]

Piękne dzięki.
Na jakiej zasadzie ona się włącza/wyłącza? Bo chyba nie świeci cały czas?

Właśnie ta lampka włącza się jednocześnie z oświetleniem zewnętrznym (żarówka 4W).

Tutaj masz jeszcze szczegóły wymiany żarówek we wszystkich lampach w Ładzie 2106.
Pozdrawiam.

Cytat:
2012-02-24 12:45:45, brabus55 pisze:
Właśnie ta lampka włącza się jednocześnie z oświetleniem zewnętrznym (żarówka 4W).

Czyli pali się cały czas jak np. jadę na światłach??
Wielkie dzięki za te zdjęcia. Co prawda mam to opisane w instrukcji obsługi ale tu jest dużo bardziej czytelnie.

Cytat:
2012-02-24 13:50:47, felype pisze:
Czyli pali się cały czas jak np. jadę na światłach??

Dokładnie

Cytat:
2012-02-24 13:57:50, brabus55 pisze:
Dokładnie

Ok, dzięki za info. Myślałem, że jest jakiś patent wyłączający typu tego co w lampce komory silnika.

Korzystać z tego oświetleniu w bagażniku należy z rozwagą jeśli będzie sprawne bo można sobie losowo szybko rozładować akumulator. To jest dobre jeśli chcemy na chwilę otworzyć bagażnik i coś włożyć czy wyjąć. Natomiast nie polecam tego oświetlenia w wykonaniu fabrycznym do dłuższych prac remontowych w bagażniku na postoju przez kilka czy kilkanaście godzin .